Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mynameisgod 2025-07-09, 9:15
jeszcze by ustawić wentylator
głupie żarty
Zgłoś
steven_seagull 2025-07-09, 9:16 58
Jak się było młodym i głupim, robiło się różne głupie rzeczy dla zabawy, często z nudów. Na pewno nie wrzucaliśmy tego na internet (po prostu nie było wtedy takich możliwości). Ale nawet gdyby był wtedy ogólnie dostępny internet i platformy typu tiktok czy inne, nie wiem jakim głupkiem musiałbym być, żeby wrzucać takie rzeczy dla wszystkich do obejrzenia. Kiedyś robiło się te wszystkie rzeczy (i te dobre i te złe) dla samych siebie, a nie dla lajeczków i ilości kliknięć. Mam nadzieję, że zapłacą za swoją głupotę, atencjusze pieprzeni 😆
Zgłoś
shoe5maker 2025-07-09, 9:50 3
I pyk teraz odpracowywać w kamieniołomie zniszczenie nie swojej własności.
Zgłoś
kranik123 2025-07-09, 10:12 1
Niby biała lapa, a słychać murzyńskie odgłosy.
Zgłoś
psyhepl 2025-07-09, 10:13 1
Taka petarda jest jak granat, wystarczy obkleić ja jakimiś metalowymi elementami i masakra
Zgłoś
Adameck 2025-07-09, 10:41 5
Zgłoś
krisskej 2025-07-09, 10:42 4
steven_seagull napisał/a:

Tak p🤬lisz teraz, ale jakbyś miał internety w latach 90-tych też byś wrzucił.

[ Dodano: 2025-07-09, 10:43 ]
steven_seagull napisał/a:

Jak się było młodym i głupim, robiło się różne głupie rzeczy dla zabawy, często z nudów. Na pewno nie wrzucaliśmy tego na internet (po prostu nie było wtedy takich możliwości). Ale nawet gdyby był wtedy ogólnie dostępny internet i platformy typu tiktok czy inne, nie wiem jakim głupkiem musiałbym być, żeby wrzucać takie rzeczy dla wszystkich do obejrzenia. Kiedyś robiło się te wszystkie rzeczy (i te dobre i te złe) dla samych siebie, a nie dla lajeczków i ilości kliknięć. Mam nadzieję, że zapłacą za swoją głupotę, atencjusze pieprzeni

Tak p🤬lisz teraz, ale jakbyś miał internety w latach 90-tych też byś wrzucił.
Zgłoś
smc 2025-07-09, 10:56
Kiedyś odp🤬lali numery i też to nagrywali. Oto dowód:

Zgłoś
jozinb 2025-07-09, 12:21 4
ostatnio u mnie w miescie jakas banda idiotow wrzucila toitoia do jeziora. Zycze kazdemu takiemu j🤬emu kretynowi zeby sie posral w gacie w krotkich spodenkach, najlepiej gdzies w tłumie ludzi
Zgłoś
HectorTheMexican 2025-07-09, 12:27 1
A to z ręki już nie strzelają? Debile jednak uczą się na błędach kolegów, a szkoda...
Zgłoś
Sidyk 2025-07-09, 12:50
Mógł w rączce potrzymać
Zgłoś
Damianos88 2025-07-09, 12:57 2
psyhepl napisał/a:

Taka petarda jest jak granat, wystarczy obkleić ja jakimiś metalowymi elementami i masakra

To jest jakaś samoróbka piromana nie ma raczej w sprzedaży takich petard😉
Zgłoś
Hege 2025-07-09, 13:32 3
Pamiętam jak na wiejskim festynie wrzucaliśmy korsarze do przepełnionego toitoio. Podczas drugiej salwy pan menelaos już dobrze zrobiony napitkiem kazał nam wypie.. tzn zmykać czem prędzej i dziarsko wlazł do środka. Idealne synchro z wybuchem plywajacego na powierzchni, pośród statków gówna, korsarza:D o ile nie widziałem czy oberwał gęstym to ryjec błyszczał od szczyny
Zgłoś
Selekcjoner 2025-07-09, 13:50 2
Większość takich kibli jest do wysadzenia. Ludzie nie potrafią trafić gównem do dziury. Widziałem takie że tylko sufit był czysty. Jak ludzie nie potrafią używać to kible wysadzić i niech srają po krzakach
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie