Jak się było młodym i głupim, robiło się różne głupie rzeczy dla zabawy, często z nudów. Na pewno nie wrzucaliśmy tego na internet (po prostu nie było wtedy takich możliwości). Ale nawet gdyby był wtedy ogólnie dostępny internet i platformy typu tiktok czy inne, nie wiem jakim głupkiem musiałbym być, żeby wrzucać takie rzeczy dla wszystkich do obejrzenia. Kiedyś robiło się te wszystkie rzeczy (i te dobre i te złe) dla samych siebie, a nie dla lajeczków i ilości kliknięć. Mam nadzieję, że zapłacą za swoją głupotę, atencjusze pieprzeni 😆
I pyk teraz odpracowywać w kamieniołomie zniszczenie nie swojej własności.
Taka petarda jest jak granat, wystarczy obkleić ja jakimiś metalowymi elementami i masakra
steven_seagull napisał/a:
Tak p🤬lisz teraz, ale jakbyś miał internety w latach 90-tych też byś wrzucił.
[ Dodano: 2025-07-09, 10:43 ]
steven_seagull napisał/a:
Jak się było młodym i głupim, robiło się różne głupie rzeczy dla zabawy, często z nudów. Na pewno nie wrzucaliśmy tego na internet (po prostu nie było wtedy takich możliwości). Ale nawet gdyby był wtedy ogólnie dostępny internet i platformy typu tiktok czy inne, nie wiem jakim głupkiem musiałbym być, żeby wrzucać takie rzeczy dla wszystkich do obejrzenia. Kiedyś robiło się te wszystkie rzeczy (i te dobre i te złe) dla samych siebie, a nie dla lajeczków i ilości kliknięć. Mam nadzieję, że zapłacą za swoją głupotę, atencjusze pieprzeni
Tak p🤬lisz teraz, ale jakbyś miał internety w latach 90-tych też byś wrzucił.
ostatnio u mnie w miescie jakas banda idiotow wrzucila toitoia do jeziora. Zycze kazdemu takiemu j🤬emu kretynowi zeby sie posral w gacie w krotkich spodenkach, najlepiej gdzies w tłumie ludzi
A to z ręki już nie strzelają? Debile jednak uczą się na błędach kolegów, a szkoda...
psyhepl napisał/a:
Taka petarda jest jak granat, wystarczy obkleić ja jakimiś metalowymi elementami i masakra
To jest jakaś samoróbka piromana nie ma raczej w sprzedaży takich petard😉
Pamiętam jak na wiejskim festynie wrzucaliśmy korsarze do przepełnionego toitoio. Podczas drugiej salwy pan menelaos już dobrze zrobiony napitkiem kazał nam wypie.. tzn zmykać czem prędzej i dziarsko wlazł do środka. Idealne synchro z wybuchem plywajacego na powierzchni, pośród statków gówna, korsarza:D o ile nie widziałem czy oberwał gęstym to ryjec błyszczał od szczyny

Większość takich kibli jest do wysadzenia. Ludzie nie potrafią trafić gównem do dziury. Widziałem takie że tylko sufit był czysty. Jak ludzie nie potrafią używać to kible wysadzić i niech srają po krzakach