👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W jaki sposób to, że ja nie spuszczę wody po dwójce wpłynie na ilość wody w Afryce?
A tak na marginesie to podobno mamy wielkie przeludnienie na świecie. Na początku XX w. było 1,5 mld ludzi, a w tej chwili 7,5 mld. Więc jeśli te 663 miliony uschną z pragnienia to ziemia trochę odsapnie. Właściwie to dużo nie stracimy, bo są to ludzie, którzy w żaden sposób nie przykładają się do rozwoju ludzkości. Są to ludzie, którzy ciągle mieszkają w chatkach z krowiego gówna, obrzezają małe dziewczynki i wierzą, że wyr🤬anie dziewicy leczy z AIDS. A tak, w ogóle to na świecie nie brakuje słodkiej wody, bo od miliardów lat jest jej tyle samo (przecież nie wyparowała chyba w kosmos?), tylko te prymitywne organizmy mnożą się na potęgę i zużywają całe jej zasoby. Wiecie co mnie ciekawi? To, że przy tak rozwiniętej technologii i medycynie nie potrafimy stworzyć szczepionki na HIV i Ebolę. A mi sie wydaje, że już od dawna potrafimy tylko może ktoś dba o to, żebyśmy tego nie dokonali? Przecież wiemy, że siedliska rozwoju tych dwóch wirusów są w Afryce. Tam gdzie płodzi się najwięcej dzieci. Może to jest jakiś sposób na regulację populacji świata? Ktoś po prostu dba o to, żeby ograniczyć przyrost naturalny Ziemi.
Gówniany film. Uprzedzając zarzuty - nie zrobiłem lepszego, bo nie znam się na tym, podobnie jak autor tego filmiku, więc się nie zabieram.
Gdyby komuś pewnego dnia zabrakło wody w kranie to przypominam, że 71% Ziemi to oceany, technikę odsalania wody morskiej znamy od tysiącleci więc nic nie stoi na przeszkodzie żeby jej sobie odrobinkę uszczknąc dla naszych skromnych potrzeb . Nawiasem mówiąc: znany "dyktator i potwór bez serca" Kadafii mial plan zbudowania kilkuset takich oczyszczalni wody morskiej i sieci kananłów społecznie, na potrzeby Afryki i gdyby nie "dobra i demokratyczna Ameryka" która radykalnie skróciła jego średnią przewidywaną długośc życia to pewnie za 20-30 lat każdy wieśniak w Afryce mógłby sobie podlewać pole krystalicznie czystą, odsoloną wodą z morza.
Ja żyję na tym świecie już ponad ćwierć wieku i zawsze woda w kranie była, więc nie dam się zmanipulować naciągaczom i ekoświrom.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie