Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
🔥 Rączka będzie boleć - teraz popularne
Dinner
krrol • 2016-03-23, 16:02
Drodzy sadole! Razem z chłopakami (i dziewczynami też )podeszliśmy do konkursu który ma za zadanie zwiększyć świadomość o braku wody na świecie. Myślę że udało nam się podejść do tematu w sadolowym stylu.

Jeśli Wam się podoba to głos można oddać pod tym linkiem: LINK
a jeśli nie to
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
botspam 2016-03-23, 20:20 3
W jaki sposób to, że ja nie spuszczę wody po dwójce wpłynie na ilość wody w Afryce?
Zgłoś
megafilip 2016-03-23, 20:25 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
s0pel 2016-03-23, 20:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kam332 2016-03-23, 20:40
Jakby ktoś nie wiedział, to 22 marca był światowy dzień wody.
Zgłoś
RoboCat 2016-03-23, 20:45
zeby wode pic.... jak zwierzeta
Zgłoś
jinn 2016-03-23, 20:47 12
A tak na marginesie to podobno mamy wielkie przeludnienie na świecie. Na początku XX w. było 1,5 mld ludzi, a w tej chwili 7,5 mld. Więc jeśli te 663 miliony uschną z pragnienia to ziemia trochę odsapnie. Właściwie to dużo nie stracimy, bo są to ludzie, którzy w żaden sposób nie przykładają się do rozwoju ludzkości. Są to ludzie, którzy ciągle mieszkają w chatkach z krowiego gówna, obrzezają małe dziewczynki i wierzą, że wyr🤬anie dziewicy leczy z AIDS. A tak, w ogóle to na świecie nie brakuje słodkiej wody, bo od miliardów lat jest jej tyle samo (przecież nie wyparowała chyba w kosmos?), tylko te prymitywne organizmy mnożą się na potęgę i zużywają całe jej zasoby. Wiecie co mnie ciekawi? To, że przy tak rozwiniętej technologii i medycynie nie potrafimy stworzyć szczepionki na HIV i Ebolę. A mi sie wydaje, że już od dawna potrafimy tylko może ktoś dba o to, żebyśmy tego nie dokonali? Przecież wiemy, że siedliska rozwoju tych dwóch wirusów są w Afryce. Tam gdzie płodzi się najwięcej dzieci. Może to jest jakiś sposób na regulację populacji świata? Ktoś po prostu dba o to, żeby ograniczyć przyrost naturalny Ziemi.
Zgłoś
p0lybius 2016-03-23, 20:47 16
Zgłoś
Cyrk 2016-03-23, 21:01 5
Zgłoś
KrisCFC 2016-03-23, 21:05
Zgłoś
tranzystor 2016-03-23, 21:45
Gówniany film. Uprzedzając zarzuty - nie zrobiłem lepszego, bo nie znam się na tym, podobnie jak autor tego filmiku, więc się nie zabieram.
Zgłoś
bloodwar 2016-03-23, 22:16
Gdyby komuś pewnego dnia zabrakło wody w kranie to przypominam, że 71% Ziemi to oceany, technikę odsalania wody morskiej znamy od tysiącleci więc nic nie stoi na przeszkodzie żeby jej sobie odrobinkę uszczknąc dla naszych skromnych potrzeb . Nawiasem mówiąc: znany "dyktator i potwór bez serca" Kadafii mial plan zbudowania kilkuset takich oczyszczalni wody morskiej i sieci kananłów społecznie, na potrzeby Afryki i gdyby nie "dobra i demokratyczna Ameryka" która radykalnie skróciła jego średnią przewidywaną długośc życia to pewnie za 20-30 lat każdy wieśniak w Afryce mógłby sobie podlewać pole krystalicznie czystą, odsoloną wodą z morza.
Zgłoś
mazin 2016-03-23, 22:46
Za mordę teściowej i muzykę - piwo.
Zgłoś
PoliteP 2016-03-23, 22:46 1
Ja żyję na tym świecie już ponad ćwierć wieku i zawsze woda w kranie była, więc nie dam się zmanipulować naciągaczom i ekoświrom.
Zgłoś
Toolpa 2016-03-23, 22:51
Tak mi się skojarzyło.

Zgłoś
hellbwoi 2016-03-23, 23:01
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem