👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gra aktorska na wyższym poziomie niż większość Polskich tzw. artystów

Cytat:
zwiększyć świadomość o braku wody na świecie.
No proszę, a mi z kranu leci(zimna i ciepła)... ktoś chce kupić? Dużo wezmę

BTW Popraw i podaj link, bo muszą zagłosować, na któregoś z konkurentów.
No jak mamy zagłosować? Odwaliliście kawał dobrej roboty, gratuluję.
Link jest na końcu filmu. filmfestival.wearewater.org/dinner_311327
A mi podobała się sztuczka ze znikającym i pojawiającym się papierem toaletowym.
@RoboCat
Zgadza się. Co nas to obchodzi, że ci durnie nigdy nie potrafili zbudować cywilizacji. Druga sprawa, silniejszy wygrywa, słabszy przegrywa. Taka jest natura zawsze i wszędzie. My działamy wbrew niej, my ludzie cywilizowani.
Zgadza się. Co nas to obchodzi, że ci durnie nigdy nie potrafili zbudować cywilizacji. Druga sprawa, silniejszy wygrywa, słabszy przegrywa. Taka jest natura zawsze i wszędzie. My działamy wbrew niej, my ludzie cywilizowani.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
@Tassadar my ludzie cywilizowanie przegrywamy bo zapomnielismy jak natura dziala... a z natura nie wygrasz... i dlatego te brudy nas wygryza. ale nie dlatego ze sa lepsi czy inteligentniejsi... wypra nas bo sami im to ulatwiamy. Gdyby nie bialy czlowiek to tam nawet murowanego domu by nie bylo...

co to ma wspólnego z sadolowym stylem?
chyba że coś źle zrozumiałem, ale raczej próbujesz wcisnąć grupie koniobijców historie kolesia na obiedzie z rodzicami laski
chyba że coś źle zrozumiałem, ale raczej próbujesz wcisnąć grupie koniobijców historie kolesia na obiedzie z rodzicami laski

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie