Na polskich serwerach są tylko Polacy, na zagranicznych są Polacy i kilku obcokrajowców. Klasyczne.

" k🤬a! bo nikt w tej j🤬ej Polsce nie może grać uczciwie, to się nie dziwcie, że was wyjebują z serwerów (pirat=cheater). zacznijcie od zakupienia oryginału nooby. "
...powiedzial syn niemca.
ps. zastanow sie szwabie zchamialy zanim cos napiszesz.

Opelel napisał/a:
Po czym wnosisz, że to szkop napisał?

Jak ci zależy, to zgłoś serwa przez battleloga, będą mieli problemy u EA

Może mieli powód, grałem w wiele gier sieciowych i niestety wszędzie gdzie jest za dużo polaków, robi się syf, wyzywania, cwaniakowanie, o cheatach nie wspominając. Niestety polscy gracze to w większości buraki i dzieci neo.

adriano97 napisał/a:
Ponieważ niemcy nie chcą nas widzieć na serwerach
A moze dlatego ze wiekszosc polakow to c🤬y ktore placza o wszystko? Tez niechcialbym polakow na wlasnym servie bo konczy sie na tym ze caly czat jest zaspamowany, sam gram u szwabow bo maja najlepsze servery.
Jedyne dobre Polskie servy to servery w CSie w ktorego i tak duzo nie gram

Trochę z innej beczki.
Powiedz mi przyjacielu, jak do k🤬y nędzy, ktoś znajdzie podobny temat?! Bo na pewno nie po tagach...
Powiedz mi przyjacielu, jak do k🤬y nędzy, ktoś znajdzie podobny temat?! Bo na pewno nie po tagach...

@Rapid2344 dobre, polskie serwery można spotkać w MTA, bądź w SAMP'ie, takie jak H-RP, na którym główny administrator zarabia ok. 5000 zł. Niektóry gracze naprawdę potrafią zachowac kulturę. Jednak w Polsce internet jest traktowany jako zabawka, jako miejsce, gdzie możemy się wyżyć za błędy swojego życia. Tak nie powinno być...

Qboos napisał/a:
Słuszna uwaga.
Może by tak wyj🤬 temat, coby zmobilizować nieco autora.

Pierwsze widzę, mnie jeszcze nigdy z niemieckiego serwa nie wywalili, sądzę, że nie mają oni nic do naszego poziomu gry, gram tu i tu i ogólnie u nas trochę lepszy poziom graczy, ale za to tam gracze częściej ze sobą współpracują dzięki czemu gra się chyba przyjemniej. Jeśli jest powód dla którego wywalani są gracze z Polski to albo kultura (za chamskie odzywki EA powinna moim zdaniem czasowo zawieszać konto gracza) albo zwyczajna ksenofobia, poziom gry nie ma z tym nic wspólnego.
podpis użytkownika
Nigdy, przenigdy nie jeździj rowerem po balkonie.
Ogólnie serwer jest zablokowany dla graczy z PL i to już nie pierwszy taki przypadek Panowie

podpis użytkownika
Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...
Nie chodzi o polaków, czy niemcow. Duzo serwerow administrowanych jest przez dzieciaki, jesli zabijesz takiego pare razy to cie kicknie i z bananem na pysku gra dalej, bo juz mu nie przeszkadzasz
A tak wgl, gram w BF3 i polskie serwery G4G chociazby maja kilka razy wyzszy poziom gry niz pozostale, mowie tu o skillu poszczegolnych graczy,. Polacy sa cholerni dobrzy w FPsy
A tak wgl, gram w BF3 i polskie serwery G4G chociazby maja kilka razy wyzszy poziom gry niz pozostale, mowie tu o skillu poszczegolnych graczy,. Polacy sa cholerni dobrzy w FPsy
Ja tam gram na serwerze mojego klanu,a wcześniej też tylko na polskich serwerach i poziom kultury części graczy był czasem tragiczny,ale nie było tak źle,tylko czasem jakiś dzieciak się trafił co dopiero CS'a odstawił i wyzywał od oszustów jak się go tylko zabiło
ahh..lubię wk🤬iać takich gówniarzy. Co do cheaterów.. najwięcej banów w BF3 mają za to ruscy
Polscy admini często banują ruskich jak tylko wbiją na serwer,a nas wywalają/banują szwaby. Takie życie,na szczęście wybór serwerów jest duży,więc nie ma co płakać.
idź do domu, poskarż się mamie
chcesz? to fajnie, zajeb focha
daj mi spokój, spadaj, wynocha.. "

podpis użytkownika
"chcesz? to fajnie, obraź się na mnieidź do domu, poskarż się mamie
chcesz? to fajnie, zajeb focha
daj mi spokój, spadaj, wynocha.. "
Ostatnie 2 cyfry jego nicka wyjasniaja dlaczego zostal wyp🤬olony... Stop gimbusiarni.