Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baztien90 2012-01-19, 19:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
NuclearBlast 2012-01-19, 20:14

Mnie bardziej demotywuje twój wiek ...
Zgłoś
LionX 2012-01-19, 20:43
NuclearBlast napisał/a:

Mnie bardziej demotywuje twój wiek ...

Uwierz mi, że to nie moja wina kiedy się urodziłem. Przynajmniej tego nie ukrywam i staram się tym nikomu nie przeszkadzać. peace
Zgłoś
maderfakermen 2012-01-19, 23:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Legon 2012-01-19, 23:11
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-20, 0:15
No nick szablonowy
Lekka modyfikacja imienia + PE EL + Rocznik = +wch*j do lansu
Racja, że niemcy to parszywe gnoje ale ty też sie tutaj nie pochwaliles P
Zgłoś
xerty 2012-01-20, 12:50
gościu, zachowujesz się jak ten co zgłosił się na policję że pobił go niezadowolony z ukradzionej podróbki rolexa złodziej - battlefield 3 jest grą od 18 roku życia... powinieneś poczekać z graniem kilka lat, a nie meczyc bułę o problemy z niemieckimi serwerami... dla mniej rozgarnietych można zawsze użyc proxy by oszukać niemca...
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-20, 14:38
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-20, 15:32 1
Zgłoś
Bloodex 2012-01-20, 23:46
Zgłoś
OFF 2012-01-21, 0:44 1
BF3 jest od 16 lat... przynajmniej według PEGI,więc przestańcie się spinać.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-22, 11:56
OFF napisał/a:

BF3 jest od 16 lat... przynajmniej według PEGI,więc przestańcie się spinać.

Co nie zmienia faktu że on ma 14 lat I wciąż powinien dostać przez dupę za to. Adrian, za co dałeś piwko?
Zgłoś
OFF 2012-01-22, 14:25
Tomasz Zaganiacz napisał/a:

Co nie zmienia faktu że on ma 14 lat I wciąż powinien dostać przez dupę za to. Adrian, za co dałeś piwko?

Wiem,że nie zmienia to tego faktu. Po prostu chciałem poprawić tych co wyżej pisali,że jest to gra od 18 lat (niestety tak nie jest). Zresztą sami pewnie też często ograniczeń wiekowych nie przestrzegaliście - nie mówię o grach ,tylko też o fajkach,alkoholu. Więc nie bądźcie teraz takimi "strażnikami" .. hipokryci
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem