👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
NuclearBlast napisał/a:
Mnie bardziej demotywuje twój wiek ...
Uwierz mi, że to nie moja wina kiedy się urodziłem. Przynajmniej tego nie ukrywam i staram się tym nikomu nie przeszkadzać. peace

No nick szablonowy
Lekka modyfikacja imienia + PE EL + Rocznik = +wch*j do lansu
Racja, że niemcy to parszywe gnoje ale ty też sie tutaj nie pochwaliles
P

Lekka modyfikacja imienia + PE EL + Rocznik = +wch*j do lansu

Racja, że niemcy to parszywe gnoje ale ty też sie tutaj nie pochwaliles

gościu, zachowujesz się jak ten co zgłosił się na policję że pobił go niezadowolony z ukradzionej podróbki rolexa złodziej - battlefield 3 jest grą od 18 roku życia... powinieneś poczekać z graniem kilka lat, a nie meczyc bułę o problemy z niemieckimi serwerami... dla mniej rozgarnietych można zawsze użyc proxy by oszukać niemca...

BF3 jest od 16 lat... przynajmniej według PEGI,więc przestańcie się spinać.

OFF napisał/a:
BF3 jest od 16 lat... przynajmniej według PEGI,więc przestańcie się spinać.
Co nie zmienia faktu że on ma 14 lat

Tomasz Zaganiacz napisał/a:
Co nie zmienia faktu że on ma 14 latI wciąż powinien dostać przez dupę za to. Adrian, za co dałeś piwko?
![]()
Wiem,że nie zmienia to tego faktu. Po prostu chciałem poprawić tych co wyżej pisali,że jest to gra od 18 lat (niestety tak nie jest). Zresztą sami pewnie też często ograniczeń wiekowych nie przestrzegaliście - nie mówię o grach ,tylko też o fajkach,alkoholu. Więc nie bądźcie teraz takimi "strażnikami" .. hipokryci

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie