J🤬e sk🤬ysyny
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"

podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiNie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"

Niemcy to j🤬e cioty
pomogliśmy ich rozj🤬 podczas I i II wojny i do teraz mają fobie nawet grać z nami

Jak Byś ciągle z kimś przegrywał, to też Byś też nie chciał z nim grać. Jedyna gra w którą chcą z nami grać, to piłka nożna

A ja nawet rozumiem admina, część polaków nie potrafi grać. Wyzwiska, rasizm i brak jakiejkolwiek kultury są tego świetnym przykładem.
k🤬a! bo nikt w tej j🤬ej Polsce nie może grać uczciwie, to się nie dziwcie, że was wyjebują z serwerów (pirat=cheater). zacznijcie od zakupienia oryginału nooby.
A ja nie chcę widzieć niemca (celowo z małej) w moim kraju.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Maderfakermen napisał/a:
k🤬a! bo nikt w tej j🤬ej Polsce nie może grać uczciwie, to się nie dziwcie, że was wyjebują z serwerów (pirat=cheater). zacznijcie od zakupienia oryginału nooby.
Chyba nie wiesz o czym mówisz, to niemcy częściej od innych cheatują, ponieważ nie potrafią grać. Poza tym Battlefielda nie da się spiracić w taki sposób żeby można było grać w multiplayer.

C🤬j ze szwabami. Jak oddadzą nam berlin to może przestanę mieć negatywny stosunek do nich.
No niestety taka prawda, sam gram w multi i codziennie spotykam sie z brakiem kultury ze strony naszych rodakow ;/ przykre ale prawdziwe

Cytat:
A ja nawet rozumiem admina, część polaków nie potrafi grać. Wyzwiska, rasizm i brak jakiejkolwiek kultury są tego świetnym przykładem.
A niemiec admin z czystej dobroci wyrzucił Polaka z serwera ta? Nie z powodu stereotypu lub rasizmu?

no jak pulaczki wyzywają ich od szwabów to k🤬a czego się spodziewaliście lizania dupska na stojaka ?
k🤬a kiedy to zrozumiecie że lepiej być szwabem jak j🤬ym złodziejem pisząc j🤬ym mam myśli nasz kochany polski rząd
k🤬a kiedy to zrozumiecie że lepiej być szwabem jak j🤬ym złodziejem pisząc j🤬ym mam myśli nasz kochany polski rząd
To nic nienormalnego na Battlefieldzie. Część serwerów zakazała graczom Z Polski dołączania do rozgrywki ze względu na niską kulturę osobistą. To prostsze niż banowanie każdego c🤬ja który wyzywa dobrych graczy od cheaterów, czy trolla który każdego wyzywa od noobów. Sorry, ale tacy właśnie jesteśmy w internecie i takie są tego skutki.