Prawdopodobnie pamiętacie, że na skutek doboru naturalnego w populacji utrwalane są geny, które umożliwiają skuteczniejsze rozmnażanie... więc jak to możliwe, że homoseksualizm, który nie prowadzi do rozmnażania może się utrzymywać w populacjach?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:35
Bez oglądania - tak samo jak np. multum istniejących chorób genetycznych albo psychicznych (nieuwarunkowanych genetycznie).
Pytanie jest idiotyczne, bo to nie ma związku z ewolucją.
Pytanie jest idiotyczne, bo to nie ma związku z ewolucją.
Kto połączył genetykę i zboczenia? Genetyka nie ma nic do problemów z głową.
Byście najpierw jełopy obejrzeli ten film, a nie bez sensu piszecie. Jest udowodniona korelacja? Jest. To japa, faktom się nie przeczy.
florek9179 napisał/a:
Byście najpierw jełopy obejrzeli ten film, a nie bez sensu piszecie. Jest udowodniona korelacja? Jest. To japa, faktom się nie przeczy.
Korelacja to jeszcze nie związek.
moja teoria to - ograniczenie populacji. Mechanizm prosty: homosksualna osoba nie dąży do przekazywania genów, więc nie powoduje przyrostu naturalnego. Może natura ma dość wykładniczego zaludniania i w ten sposób broni sie przed masą ludzką
pietras_ja napisał/a:
Kto połączył genetykę i zboczenia? Genetyka nie ma nic do problemów z głową.
Oczywiście że ma... Wszystkie problemy z głową mają TYLKO dwa podłoża. Albo genetyczne albo wynikające z jakiegoś fizycznego uszkodzenia mózgu w ramach jakieś mniej lub bardziej spektakularnego wypadku.
Twierdzenie że genetyka nie ma nic do chorób jest pseudo-naukowym bełkotem, który zakłada że genetyka nie rządzi twoim ciałem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie