📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:27
ten co go asekurował to totalny kretyn. Gdy cięzar staje w miejscu trzeba pomóc jednostajnym ruchem. Takie zatrzymywanie ciężaru i trzymanie go mięśniami w napięciu to najlepsza droga do zerwania sobie barku, klatki lub tricepsa. Gratuluje głupoty
110 Kg? Kurde ten koleś to jakiś cienias, z taką posturą to na spokojnie powinien 110 Kg podnosić.
Show must go on!!!!
Gay! Gay! Gay! Gay! Gay! Gay! Gay! Gay! Gay!
Gay! Gay! Gay! Gay! Gay! Gay! Gay! Gay! Gay!
Możesz napisać co to za ławeczke masz ? Wygląda solidnie a szukam właśnie jaką by tu kupić.
zuq4 napisał/a:
zacisków używa się gdy jest ktoś,kto w razie w będzie cie asekurował,jeśli ćwiczysz sam zaciski mogą okazać się gwożdziem do trumny.
Po pierwsze ćwicząc sam nie robisz rekordów tylko normalne serie ludzkimi ciężarami. I z takim ciężarem nawet jak zabraknie ci pary to nie problem zsunąć go na brzuch i z nim wstać.
@up
Doładnie, wygląda prawie tak samo jak boj mojej siorki, pysk w 90% taki sam
Doładnie, wygląda prawie tak samo jak boj mojej siorki, pysk w 90% taki sam
lajtowy napisał/a:
@Nap_Linek
Ćwiczyłeś kiedyś na siłce?
Ja ćwiczyłem sporo , przy większych ciężarach niż ten na filmiku , mimo to wolałem ćwiczyć bez rękawiczek , bo one zawsze się zagniatały i uwierały , odcisków nigdy nie miałem , co najwyżej skóra robiła się dużo twardsza na dłoniach .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie