📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:57
AdekZbójnik napisał/a:
180kg siedziało pięknie.
180kg, haha, już ja się domyślam czego i gdzie
ivra napisał/a:
"na siłowni" ... heh, dobre
Tak, siłownia. Wyobraź sobie, że nie wszyscy są fanami sterylnych warunków z Lady Gagą na monitorze i bandą sezonowców przychodzących się przylansować. Niektórzy po prostu lubią naku***ać i zlewają na to czy pod nogami mają terakotę, gres, matę czy perski dywan.
Kocham piwniczne siłki. Te totalne schamienie, smród i spartańskie warunki są w nich urokliwe
@up święta racja
jak Ci sztanga na podłogę spadnie, to przynajmniej nikt nie drze mordy, że panele zepsujesz ^^
jak Ci sztanga na podłogę spadnie, to przynajmniej nikt nie drze mordy, że panele zepsujesz ^^
Jeszcze nie widziałem żeby ktos klate na płaskiej robił z zaciskami a ten typ co ma piwka za komentarz niech z koszykiem idzie lepiej ...ogolnie suchy temat jak piety cejrowskiego
Najlepszy fragment jak w 10 sekundzie kamerzysta wymienia ile jest ciężarów, a potem zapada taka cisza na kilka sekund bo próbuje to podliczyć. Ale w końcu zmienia temat
@Wiochmen
No chyba nie powiesz, że 110kg na martwym ciągu to dużo
.
@AdekZbójnik
Myślałem już nad tym żeby to pomalować, ale wcześniej musiałbym całkowicie oczyścić obciążenia z tej wcześniejszej farby, a to sporo roboty. Jak nie oczyszcze to i tak później odleci ze starą warstwą.
No chyba nie powiesz, że 110kg na martwym ciągu to dużo
@AdekZbójnik
Myślałem już nad tym żeby to pomalować, ale wcześniej musiałbym całkowicie oczyścić obciążenia z tej wcześniejszej farby, a to sporo roboty. Jak nie oczyszcze to i tak później odleci ze starą warstwą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie