Z rzadka wrzucam coś na ten portal chociaż jestem tu częstym gościem. Wiem że w kwestii legalizacji (jak i każdej innej) racja jest jak dupa i każdy ma swoją. Myślę jednak, że do wielu przemówi ta animacja. W kilku minutach zawiera cały sens legalizacji. Bo sens przecież jest
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:12
zyskal? i to jeszcze jak... sami palacy by zyskali, na dobrym, sprawdzonym paleniu, a nie podworkowe scierwo. jest moze ta animacja gdzies na utube?
Cała prawda !!!! świetnie zostało pokazane jak może być a jak jest.
Za legalizacja "idą" same plusy kiedy to politycy zrozumieją ???!?!?!!?!??!!?
Za legalizacja "idą" same plusy kiedy to politycy zrozumieją ???!?!?!!?!??!!?
@tomjun - a może jakieś argumenty na potwierdzenie Twojej tezy? bo Ciebie też mógłbym kretynem nazwać, ale osobie logicznej nie wypada przedstawić tezy bez dowodu.
W Polsce nie zalegalizują, dlaczego ? za dużo mafia na tym zarabia bez legalizacji, a jak wiemy mafia to też sejm
Wszystko ładnie cię toczy wokół kasy.
Za dużo ważnych szych by straciło dużą kasę gdyby zalegalizowali
A co do filmiku przesłanie piękne
Wszystko ładnie cię toczy wokół kasy.
Za dużo ważnych szych by straciło dużą kasę gdyby zalegalizowali
A co do filmiku przesłanie piękne
Poprostu nie jestesmy wcale wolnymi ludzmi , ani w naszym panstwie ani w zadnym innym zakątku ziemi . A TV robi z glowy jajo , inne media zreszta tez . Jestesmy tylko "robakami" ktore charuja zeby dogodzic tym u gory . Wiec kto chetny wjechac podminowanym STARem w parlament ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie