podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
nie sądzę że ludzie są aż tak głupi trochę mi to fejkiem śmierdzi.
No myślę, że przepytują np. 500 osób i wybierają największych geniuszy.
Zaskoczyła mnie informacja o poślizgach. Przy poślizgu nadsterownym mnie uczono, żeby skontrować i lekko dodać gazu i faktycznie pod żadnym pozorem nie hamować.

Zaskoczyła mnie informacja o poślizgach. Przy poślizgu nadsterownym mnie uczono, żeby skontrować i lekko dodać gazu i faktycznie pod żadnym pozorem nie hamować.
I masz rację, nie wiem co ten Czopik gada, ale gw🤬towne zahamowanie spowoduje tylko dociążenie przedniej osi i obrót samochodu w zakręcie. Poza tym kontrolka od ABSu to raczej oznacza jego uszkodzenie a nie to, że zaczął działać. I abs to nie Anti Blocking System czy jak on tam to powiedział tylko Anti-lock Braking System.

Jeszcze żadna p🤬da nie napisała, że 8 piw i główna? Znudziło się pop🤬leńcom czy jeszcze ze szkoły nie wróciły.
Nikt cię nie pytał

Co do hamowania w momencie poślizgu nadsterownym, fakt powinno się lekko dodać gazu i skontrować, tylko że trzeba zrobić to umiejętnie, źle wykonana kontra może spowodować jeszcze większe zagrożenie, wszystko zależy jeszcze od prędkości z jaką jedziemy, ale mimo wszystko powinno się uczyć odpowiedniego odruchu kontry.
Jeżeli mówimy o kontrolce ABS, to dobrze koleś powiedział, jak gw🤬townie będziesz hamować to zobaczysz że się zapali, zapala się w momencie kiedy zaczyna działać ABS.
w jakim samochodzie zapala ci sie kontrolka abs podczas hamowania?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

w jakim samochodzie zapala ci sie kontrolka abs podczas hamowania?
Też chciałbym wiedzieć. Zapala się kontrolka tc/esp/asr jak już (chyba nie wiem bo nie mam:))
A jeszcze a propos tych poślizgów gość mówi hamować i zdać się na abs i esp (chyba chciał to powiedzieć ale ja tam słyszę asp ale słuch już nie ten). Czyli jednym zdaniem hamować i zamknąć oczy i modlić się żeby samochód nie wleciał w rów, no debilizm. Jak oni tak uczą na tych kursach doszkalających to ja dziękuję wole sam próbować golfem pod tesco zimą...
Też chciałbym wiedzieć. Zapala się kontrolka tc/esp/asr jak już (chyba nie wiem bo nie mam:))
A jeszcze a propos tych poślizgów gość mówi hamować i zdać się na abs i esp (chyba chciał to powiedzieć ale ja tam słyszę asp ale słuch już nie ten). Czyli jednym zdaniem hamować i zamknąć oczy i modlić się żeby samochód nie wleciał w rów, no debilizm. Jak oni tak uczą na tych kursach doszkalających to ja dziękuję wole sam próbować golfem pod tesco zimą...
Ja pierdu, macie racje