cebula to wredna kreatura.
podpis użytkownika
kto to czyta ten c🤬j :]
Ej o co chodzi z tą k🤬a wpadką? moja była też miała doła bo się okazało że jest wpadką.
Czy to ma jakieś znaczenie że ludzie tak p🤬deńczą? Zawsze myślałem że to normalna rzecz.
Czy to ma jakieś znaczenie że ludzie tak p🤬deńczą? Zawsze myślałem że to normalna rzecz.
@Shady_7
"Bobra, czs zacząć" - tak tam pisze . Ale po c🤬j mu zaczynać z bobrem :/
"Bobra, czs zacząć" - tak tam pisze . Ale po c🤬j mu zaczynać z bobrem :/
@up
Jest napisane ^^
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Jest napisane ^^
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.
miedziak moze chodzi o to ze starzy nigdy nie mowia o tym ze dziecko jest z wpadki i jak juz jest na tyle dorosle ze umie sobie obliczyc data urodzin - data slubu to czuje sie przez cale zycie oszukiwane przez najblizsza rodzine hehehehe
podpis użytkownika
Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle

Twój Stary napisał/a:
miedziak moze chodzi o to ze starzy nigdy nie mowia o tym ze dziecko jest z wpadki i jak juz jest na tyle dorosle ze umie sobie obliczyc data urodzin - data slubu to czuje sie przez cale zycie oszukiwane przez najblizsza rodzine hehehehe
Mnie tam powiedzieli

no ale, zamiast p🤬lnąć jakąś gatkę w stylu "twoje poczęcie/narodziny/pojawienie się utrwaliły naszą miłość i dla tego jestem z matką/ojcem taki szczęśliwy... itd " to wciskają im głodne kawały.
mojej dziewczynie tak powiedzieli. Z resztą co w tym złego?

miedziak napisał/a:
Zawsze mogli powiedzieć że jest adoptowana.
@up albo kupiona
podpis użytkownika
Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle
Wszystkie sprawy rozwiązujesz miłością do bliźniego? Chrześcijańsko