Oto naukowe wyjaśnienie, dlaczego przeciętny polak choruje dnia następnego po urodzinach "u szwagra" i nie tylko
+ kilka porad jak zmniejszyć intensywność kaca.
Jak było, to trudno.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie doprowadzić do niego, proste..
G..no prawda. W życiu tylko raz miałem kaca. W wojsku. Kupilismy flaszkę na mecie. W czasie picia byliśmy niemal pewni, że jest to odbarwiony denaturat. I po tym miałem kaca. Teraz mam wspaniałą żonę, która przejęła "obowiązki". Ja piję, jej rano głowa pęka. Wspaniały układ!!!!
Mnie nigdy łeb nie nawala, za to mam sacharę w mordzie, a czasem ciśnienie w gałach rośnie i wywołuje takie uczucie że zaraz gały wystrzelą w kosmos.
konto usunięte
2014-01-08, 22:50
konto usunięte
2014-01-09, 0:03
Kac to kara za wytrzeźwienie
Mnie w wieku 27 lat kac męczy 3 dni jak w termosie. A kiedyś miało się taką głowę....
up@ ale pierdoły.
Kto i komu powiedział, że kac podrażnia cokolwiek a tym bardziej powoduje wymioty...
konto usunięte
2014-01-09, 1:13
Dlaczego nie wstawiliście tego filmiku przed Sylwestrem?? .... dlateczgo!!!
"Dlaczego po alkoholu mamy kaca?"
.
.
.hmmm bo go wypiliśmy?
To ja chyba mam słaby łeb. Nie wiem co mi jest, ale nawet po jednym piwie na drugi dzień łeb nawala jak dzika świnia. Nie wspomnę już jak napiję się wódki.. Wtedy to jest masakra. Chyba najważniejszy jest podkład pod picie.