👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie, nie... Putin to jest wybitny strateg, ani on, ani inni tam ludzie nie są z przypadku... za chwilkę wyrypie całą UE USA i resztę swiata. Ktoś mu zabroni?

Co to gówno robi na głównej?
Gimby się nawet tutaj rozprzestrzeniają.
Gimby się nawet tutaj rozprzestrzeniają.

trochę bez sensu, przecież olimpiada odbyła się przed tym całym gównem..
Sapwood napisał/a:
Prawie się porzygałem ze śmiechu. (Hehe)
![]()
Cóż za wyrafinowane poczucie humoru. Jak dla mnie bardzo słabe i płytkie.

Marcello- napisał/a:
Cóż za wyrafinowane poczucie humoru. Jak dla mnie bardzo słabe i płytkie.
Jak dla mnie, nie bardziej niż nieporadne grubasy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie