👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mam tylko jedną odpowiedź, na wszystkie pytania. Bo Chuck Norris tak chce.

kobiety podczas malowania oczy otwierają usta, żeby napiąć skórę na twarzy, bo kiepsko się maluję na takiej luźnej.

Nie raz widziałem zamrażalnik z podświetleniem LED przy otwieraniu, np nowsze modele samsunga tak mają.
Co do nr. 16 to ma to związek z tym że z założenia Kaczor Donald ma przypominać w wyglądzie i zachowaniu postać ludzką, a we większości filmów amerykańskich kiedy postać wychodzi spod prysznica, jest owinięta ręcznikiem
Co do nr. 16 to ma to związek z tym że z założenia Kaczor Donald ma przypominać w wyglądzie i zachowaniu postać ludzką, a we większości filmów amerykańskich kiedy postać wychodzi spod prysznica, jest owinięta ręcznikiem
Kocham gimbus science rodem z pseudofilozoficznych rozważań dzieci demotywatorów. Uboższa wersja trollscience, można się pośmiać z ludzkiej ułomności umysłowej.
Fakt, faktem, fajne i piwko masz, ale kurewsko mi się nie chce przewijać w tą i we w tą

Ja mam jedną słuszną odpowiedź na wszystkie wyżej wymienione pytania- bo tak.

słońce nie ma żadnej melaniny, melanina to jest w skórze bałwanie!
Cytat:
słońce nie ma żadnej melaniny, melanina to jest w skórze bałwanie!
no co ty nie powiesz, zwykły błąd w pisaniu, myślałem nad pytaniem "słońce - promieniowanie" i że pomyślałem "słońce" to wpisałem je zamiast skóry ...

Jeśli człowiek wie, że jest człowiekiem, to czy kot wie, że jest kotem?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie