👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W Anal Wjeżdżam napisał/a:
Ad 2
Bo w słońcu znajduję się melanina (barwnik). Pod wpływem promieniowania utlenia się powodując jego aktywacje i ciemnieje skóra. Włosy stają się jaśniejsze, bo otwierają się łuski włosowe.
Może i mózgiem nie jestem, ale melanina raczej jest w skórze

StaraPawla napisał/a:
Może i mózgiem nie jestem, ale melanina raczej jest w skórze![]()
and @UP
sadol.pl/dlaczego-vt75243,15.htm641845

W Anal Wjeżdżam napisał/a:
Nudziło mi się
Ad 1
Nie trzeba, przytrzymaj dłużej przycisk włączający komputer
Ad 2
Bo w skórze znajduję się melanina (barwnik). Pod wpływem promieniowania utlenia się powodując jego aktywacje i ciemnieje skóra. Włosy stają się jaśniejsze, bo otwierają się łuski włosowe.
Thanks, Cpt. Obvious!
reszta cytatu ucięta, żeby wam się scrolle nie zajarały.

http: //www.wblekicie.konin.lm .pl/index_pliki/pytania.htm kopia sie nie dowartosciujesz, na kiepie tez byles z kopia myslisz ze byles na tej stronie pierwszy?^^

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie