Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-13, 11:27 1
@Avocado
Ja stawiam ze ameryka upadnie za nie wiecej niz 20 lat. I tak samo jak ty mysle ze bedzie to szansa na zarobienie konkretnych pieniedzy dla ludzi ogarnietych. Tylko pytanie co bedzie dzialo sie w Polsce jak i z cala UE, bo i ten twor powoli dochodzi do swego kresu... Bo widmo bankructwa widnieje teraz na masowa skale, co moze skonczyc sie wojna swiatowa... A w takim przypadku akcje nie beda mialy zadnej wartosci. Coz pozostaje tylko czekac i obserwowac bieg wydarzen.
Zgłoś
hrabia9933 2013-01-13, 11:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-13, 11:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pyto 2013-01-13, 11:54 6
Zgłoś
WielkaKupa1 2013-01-13, 12:02 2
niedlugo zielony papier starci swoja wartosc. a zloto nigdy nie straci swojej wartosci.
Zgłoś
smyndryl 2013-01-13, 12:11 1
/watch?v=lKLiIocg-C0
Tutaj Kobuszewski tłumaczy, gdzie ten hajs się podział. Nie moge filmu dodać, bu już wisi w serwisie.
Zgłoś
thez 2013-01-13, 13:05
@up O! I tak właśnie ja to widzę Piwo!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-13, 15:32
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-13, 17:54
Wszyscy polecieli do chmur, a czy ktoś widzi co się dzieje na własnym podwórku.
Wpływy podatkowe za ubiegły rok uległy ZAŁAMANIU, pomimo tego, że mieliśmy euro 2012 i tyle kasy miało wpłynąć
Zabrakło 16 MILIARDÓW, spadły wpływy z VAT(przecież euro było!), akcyzy, CIT.
ZAŁAMANIE DOCHODÓW PODATKOWYCH
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-13, 19:14
Złota myśl nieco już leciwego krewniaka mojego kumpla:

"Pożyczysz od banku 1000 zł - masz problem (spłata)
Pożyczysz 10 000 zł - masz problem
Pożyczysz 1 000 000 zł - bank ma problem."
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-13, 22:04
ja to jestem ciekaw kto ma tyle kasy żeby tak pożycza wszystkim krajom
Zgłoś
damian12091988 2013-01-13, 23:00
Zgłoś
Hada Gronkowiec-Lincz 2013-01-14, 7:16
Zgłoś
F500 2013-01-14, 21:18
Tam pieprzycie nieuki. Branie kredytu nie jest miarą biedoty !! Chyba każda duża i bogata firma ma kredyty! Dzięki kredytom można się rozwijać. W niektórych sytuacjach nie ma sensu inwestowanie gotówki - lepszy wychodzi kredyt lub np. leasing. Wszystkie najbogatsze państwa na świecie mają kredyty. Na pierwszy rzut oka wydaje się to bez sensu ale nie przejmujcie sie. Skończycie gimnazjum, będziecie się dalej dobrze uczyć to zakumacie.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem