👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

kurde, czasami mam podobnie jak dłubie w nosie
Fool me twice - shame on me.
podpis użytkownika
Fool my once - shame on you,Fool me twice - shame on me.

Ciekawe jak wygląda zeszyt do tego. Bo po zamknięciu zwykłego nie wróżę cudów.
To jest 3Doodler. Projekt kickstartera jest tutaj. Jest tam też cały filmik pokazujący możliwości tego urządzenia.

wygląda super. widziałam kiedyś coś podobnego na discovery, z tym, że rysownicy (akurat projektanci mebli) rysowali takimi mazakami w powietrzu, a specjalny program komputerowy obrazował ich ruchy tymi pisakami za pomocą linii, jeśli wiecie o co mi chodzi.

Hmm to wygląda jak bardzo szybko wiążący się klej ale ja się nie znam ;/

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie