konto usunięte
2013-12-06, 17:33
Jedni i drudzy siebie warci ..
konto usunięte
2013-12-06, 17:36
Cioty nie katolicy, prawdziwy katolik w takich momentach bierze katanę lub inny ostry przedmiot i kroi bydło. Jestem tu by łamać stereotypy
Leet
2013-12-06, 17:39
Bydło się bije a rząd wprowadza sobie różnorakie "reformy". Skoro w Polsce się to sprawdza to dlaczego miałoby się nie sprawdzić gdzie indziej.
konto usunięte
2013-12-06, 19:52
Cytat:
że są taką samą tempą chołotą jak neonaziści i rasiści tylko,
Tępą ty tępaku. Mówienie źle o naziolach, rasistach itp. jest tak jakby rasizmem samym w sobie. Człowiek, który wymyślił słowo "rasista" powinien zawisnąć na słupie za jaja.
Warto zauważyć, że z jakiegoś powodu Argentyńczycy nie lubią papieża, który jest ich rodakiem. Polecam poczytać i poszukać drogie owieczki
Dobrze, że geje i lesby bo jakby tam były muslimy to by posypało się 1,5 tysiąca katolickich łbów.
konto usunięte
2013-12-06, 21:11
A można jakieś źródło? Bo dla mnie faktopedia to nie żadne źródło, tylko gówno pokroju bezużytecznej
konto usunięte
2013-12-06, 21:25
Pisałem to raz i napiszę raz jeszcze. Ta cała dzisiejsza nagonka na wszystko co konserwatywne to podręcznikowy przykład manipulowania tłumem.
1. Określamy przeciwnika.
2. Wyśmiewamy i kpimy z niego.
3. Dystansujemy się od niego co daje nam poczucie wyższości.
4. Kpiny i śmiechy przeradzamy w nienawiść i w efekcie przemoc.
Tolerancyjni tolerują tylko siebie we własnym gronie, do niczego innego tolerancji nie przejawiając. Dziś chcą zmian, jutro będą chcieli budowania szubienic, pojutrze na tych szubienicach będą wieszać.