Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gared 2012-11-08, 13:40 18
Doskonała postawa patriotyczna. Kluczem do bycia dobrym polakiem jest właśnie widzenie wrogów wszędzie dookoła i narzekanie na obecnie rządzących.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 13:42 8
gared napisał/a:

Doskonała postawa patriotyczna. Kluczem do bycia dobrym polakiem jest właśnie widzenie wrogów wszędzie dookoła i narzekanie na obecnie rządzących.

Browar za ironię.
Zgłoś
BongMan 2012-11-08, 14:13 27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Radysh 2012-11-08, 14:54 4
28 lipca 1993 r. miał fakt taki czyn. Było to podpisanie konkordatu między Stolicą Apostolską a Rzecząpospolitą Polską.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 15:04 43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 15:55 1
po pierwsze zgadzam się z tobą Darth w całej rozciągłości, tyle że ja boga akurat nie wierze, od siebie dodam, że raczej u nas średnio z klasą rządzącą więc nie będę miał nic przeciw temu by robił to Niemiec, Francuz czy Anglik jeśli będzie robił to dobrze ewentualnie lepiej od obecnych i przeszłych zarządców naszego kraju
Zgłoś
Galin 2012-11-08, 17:14
A ja bym tak to ujął.

Zgłoś
Ork.Fajny 2012-11-08, 17:27 33
Zgłoś
Pater patriae 2012-11-08, 17:40 17
Zgłoś
gared 2012-11-08, 21:14 1
Panowie dajecie się ciągnąć za mardy po co ?? ani nie stracimy suwerenności ani nas nie wynarodowią poza tym kto powiedziałe że nie możemy wystąpić z uni jak zrobi się nie przyjemnie dlaczego w polskiej mentalności sojusz jest uwarzany za coś nie zrywalnego ?? bądzmy nad tym szambem i dojmy cyca póki jest mleko...
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-11-08, 21:24 5
gared napisał/a:

Panowie dajecie się ciągnąć za mardy po co ??

Że co...?

gared napisał/a:

ani nie stracimy suwerenności ani nas nie wynarodowią

Raz, zgodnie z lizbońską konstytucją UE którą Kaczor podpisał jesteśmy zobligowani do wykonywania każdych "zaleceń" płynących od Komisji UE i PE.
Dwa, powiedz teskt o wynarodowieniu francuzom którym komisja nakazała ograniczać nauczenie o Napoleonie, by młodym pokoleniom w imię równości i demokracji odebrać przykład silnej jednostki która potrafiła swoim działaniem ruszyć światem, czyli wybić im z głowy że jako osoba się liczą bo tylko jak tłum mogą coś powiedzieć.

gared napisał/a:

poza tym kto [powiedziałe że nie możemy wystąpić z uni jak zrobi się nie przyjemnie dlaczego w polskiej mentalności sojusz jest uwarzany za coś nie zrywalnego ??

Słyszałem dwie wersje:
1) opuszczenie Unii nie jest możliwe
2) opuszczenie Unii musi trwać parę lat, czyli eurokraci wyplują resztki oszczędności na propagandę która powoła nowy pro-unijny rząd który opuszczanie anuluje.

gared napisał/a:

bądzmy nad tym szambem i dojmy cyca póki jest mleko...

Już ci napisałem. Od dawna nie dostajemy więcej niż wydajemy...

Poza tym... Mógłbyś się jakoś ustosunkować do naszych poprzednich wiadomości? Trochę idiotyczne jest to ignorowanie ich...
Zgłoś
cosiarz 2012-11-09, 0:59 9
Zgłoś
Cyrk 2012-11-09, 1:41 2
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-11-09, 2:18
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem