👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Doskonała postawa patriotyczna. Kluczem do bycia dobrym polakiem jest właśnie widzenie wrogów wszędzie dookoła i narzekanie na obecnie rządzących.

gared napisał/a:
Doskonała postawa patriotyczna. Kluczem do bycia dobrym polakiem jest właśnie widzenie wrogów wszędzie dookoła i narzekanie na obecnie rządzących.
Browar za ironię.
28 lipca 1993 r. miał fakt taki czyn. Było to podpisanie konkordatu między Stolicą Apostolską a Rzecząpospolitą Polską.

po pierwsze zgadzam się z tobą Darth w całej rozciągłości, tyle że ja boga akurat nie wierze, od siebie dodam, że raczej u nas średnio z klasą rządzącą więc nie będę miał nic przeciw temu by robił to Niemiec, Francuz czy Anglik jeśli będzie robił to dobrze ewentualnie lepiej od obecnych i przeszłych zarządców naszego kraju
Panowie dajecie się ciągnąć za mardy po co ?? ani nie stracimy suwerenności ani nas nie wynarodowią poza tym kto powiedziałe że nie możemy wystąpić z uni jak zrobi się nie przyjemnie dlaczego w polskiej mentalności sojusz jest uwarzany za coś nie zrywalnego ?? bądzmy nad tym szambem i dojmy cyca póki jest mleko...
gared napisał/a:
Panowie dajecie się ciągnąć za mardy po co ??
Że co...?
gared napisał/a:
ani nie stracimy suwerenności ani nas nie wynarodowią
Raz, zgodnie z lizbońską konstytucją UE którą Kaczor podpisał jesteśmy zobligowani do wykonywania każdych "zaleceń" płynących od Komisji UE i PE.
Dwa, powiedz teskt o wynarodowieniu francuzom którym komisja nakazała ograniczać nauczenie o Napoleonie, by młodym pokoleniom w imię równości i demokracji odebrać przykład silnej jednostki która potrafiła swoim działaniem ruszyć światem, czyli wybić im z głowy że jako osoba się liczą bo tylko jak tłum mogą coś powiedzieć.
gared napisał/a:
poza tym kto [powiedziałe że nie możemy wystąpić z uni jak zrobi się nie przyjemnie dlaczego w polskiej mentalności sojusz jest uwarzany za coś nie zrywalnego ??
Słyszałem dwie wersje:
1) opuszczenie Unii nie jest możliwe
2) opuszczenie Unii musi trwać parę lat, czyli eurokraci wyplują resztki oszczędności na propagandę która powoła nowy pro-unijny rząd który opuszczanie anuluje.
gared napisał/a:
bądzmy nad tym szambem i dojmy cyca póki jest mleko...
Już ci napisałem. Od dawna nie dostajemy więcej niż wydajemy...
Poza tym... Mógłbyś się jakoś ustosunkować do naszych poprzednich wiadomości? Trochę idiotyczne jest to ignorowanie ich...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie