Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:39
maksymilian45 2020-05-28, 23:40 163
jeszcze nagrali to. Mam nadzieje ze ich to obciążyło.
Zgłoś
Pralpunkt 2020-05-28, 23:49 172
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Arturroant 2020-05-28, 23:50 7
Szkoda że z pacjenta naleśnika nie zrobił. A jak już mprxezyl z osobówki wykastrować dla przykładu.
Zgłoś
Dziad_Inżynier 2020-05-28, 23:50 77
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jajkob 2020-05-28, 23:58 79
Zgłoś
burn1878 2020-05-29, 0:14 53
I ten głos 10 latka JAK CIE DORWE
Zgłoś
Jokerd 2020-05-29, 0:20 11
Zgłoś
nwonigers 2020-05-29, 0:32 148
burn1878 napisał/a:

I ten głos 10 latka JAK CIE DORWE

dokladnie. tam juz nie ma czego ratowac. cala rodzina do utylizacji.
Zgłoś
eryk-antykleryk 2020-05-29, 0:40 23
Chyba na początku filmu "tatuś" chciał coś ukryć puszczając tą debilną muzykę. Widać po minie tego gnoja że kierowca osobówki robił sobie żarty z TIRa. Skończyli jak widać
Zgłoś
magnus.mental 2020-05-29, 0:52 8
Zgłoś
ruffin-89 2020-05-29, 0:58 26
Zgłoś
nwonigers 2020-05-29, 1:04 6
ruffin-89 napisał/a:

Pieprzysz głupoty, sam byłem świadkiem, jak typ mając zielone światło depnął po hamulcach (nikt mu nie wybiegł, nie zajechał drogi itd. po prostu popatrzył na sygnalizator dla innego pasa ruchu) a kierowca jadący za nim nie wyhamował i najechał na niego. Zarówno policja na miejscu zdarzenia jak i potem sąd, orzekły że winny jest kierowca, który bezpodstawnie hamował, a nie ten który najechał od tyłu.

jak sie ma dowody to spoko, a jesli droga jest pusta i slowo przeciwko slowu to przepisy nie pomoga.
Zgłoś
MrGizzy 2020-05-29, 1:13
to sie sprawe do sądu kieruje i lache się kładzie. Co ja zrobie ze w polsce samobójców tyle
Zgłoś
jajkob 2020-05-29, 1:16 4
ruffin-89 napisał/a:

Pieprzysz głupoty, sam byłem świadkiem, jak typ mając zielone światło depnął po hamulcach (nikt mu nie wybiegł, nie zajechał drogi itd. po prostu popatrzył na sygnalizator dla innego pasa ruchu) a kierowca jadący za nim nie wyhamował i najechał na niego. Zarówno policja na miejscu zdarzenia jak i potem sąd, orzekły że winny jest kierowca, który bezpodstawnie hamował, a nie ten który najechał od tyłu.

Masz rację.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem