Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak debilu...
To ustawka KO, żeby pokazać, jakie debile głosują na PIS.
Rafał Trzaskowski właśnie w TVN24: pójdę na Marsz Niepodległości jeśli nie będzie wykorzystywany politycznie. Ten sam Rafał, który w 2018 który wyzywał uczestników w 2018 roku od faszystów i był za zamknięciem marszu.
Debili raczej trzeba szukać wśród głosujących na tego Pana.

A nie na ulicy. To jak z lewakami w Ameryce.
CHAZ istniał puki pani lewackiej burmistrz też nie podeszli pod okna...
I NAGLE lewaczka kazała następnego dnia rozbroić CHAZ XD to jest właśnie lewactwo w pigułce.
a co niby nagle im do glowy takie rzeczy wchodza? tak samo jak z choroba downa sie niektorzy rodza tak samo rodza sie ludzie jako homosie. normalna choroba.
Taaa, bo wcale czynniki środowiskowe nie mają wpływu na to, czy chcesz czuć penisa w dupie.
Nie chce mi się wypowiadać zdania na tematy polityczne bo uważam to za bezcelowe. Jednak po Twoim wpisie widzę, że niewiele różnisz się od tego osobnika jeżeli chodzi o wiedzę na różne tematy. Chociaż wypowiadasz się kulturalnie więc pełen szacunek do ciebie i Twoich poglądów. Błądzenie jest rzeczą ludzką. Zachęcam olać to co mówią politycy i sięgnąć do źródła. Np oczy mi się otworzyły gdy wszedłem na forum pokrzywdzonych przez czyścicieli kamienic a tam mozna powiedzieć, że brzydzą się PIS-em i Jakim. Ciekawa lektura wraz z wyjaśnieniem na czym to wszystko polega o całej genezie tego od 2 wojny wraz z komentarzami prawników. Możesz również wierzyć w mafię vatovską i zrównoważony budżet. W tym przypadku zachęcam do odwiedzenia oficjalnej strony rządowej i tam po ok godzinie szukania (tyle mi zajęło bo jest ukryta) jest pewna zakładka świetnie pokazująca jak Morawiecki i Duda kłamią. Niestety na owej stronie muszą pisać prawdę bo zmusza ich do tego prawo. ale widocznie zakładają że typowy wyborca jest zbyt głupi aby samodzielnie dojść do źródła.
A ja zapraszam na profil facebookowy Jana Śpiewaka, walczacego z mafią reprywatyzacyjną na długo przed Pisem . Pozostając krytyczny wobec niektórych działań pis, nie pozostawia suchej nitki na władzach Warszawy i jej elitach polityczno- prawniczych, które za tą mafią stoją
Poza tym Duda podpisuje wszystko jak leci i nawet nie czyta co Ziobro mu tam podstawi jak dwa dni temu ułaskawił pedofila, a dzisiaj już dziesiątki księży pedofilów pisze do niego listy z wymaganiami, aby również ich ułaskawił chociaż siedzą w więzieniach za pedofilię.
Poza tym Duda podpisuje wszystko jak leci i nawet nie czyta co Ziobro mu tam podstawi jak dwa dni temu ułaskawił pedofila, a dzisiaj już dziesiątki księży pedofilów pisze do niego listy z wymaganiami, aby również ich ułaskawił chociaż siedzą w więzieniach za pedofilię.
musisz wyjść poza brukowce jak Fakt czy Gazeta W
dziobakbryndza - poproszę linki do źródeł. Jeśli tak jest naprawdę to chętnie się dokształcę, jeśli nie to wybacz ale nie wierzę ci na słowo.
Nie chce mi się wypowiadać zdania na tematy polityczne bo uważam to za bezcelowe. Jednak po Twoim wpisie widzę, że niewiele różnisz się od tego osobnika jeżeli chodzi o wiedzę na różne tematy. Chociaż wypowiadasz się kulturalnie więc pełen szacunek do ciebie i Twoich poglądów. Błądzenie jest rzeczą ludzką. Zachęcam olać to co mówią politycy i sięgnąć do źródła. Np oczy mi się otworzyły gdy wszedłem na forum pokrzywdzonych przez czyścicieli kamienic a tam mozna powiedzieć, że brzydzą się PIS-em i Jakim. Ciekawa lektura wraz z wyjaśnieniem na czym to wszystko polega o całej genezie tego od 2 wojny wraz z komentarzami prawników. Możesz również wierzyć w mafię vatovską i zrównoważony budżet. W tym przypadku zachęcam do odwiedzenia oficjalnej strony rządowej i tam po ok godzinie szukania (tyle mi zajęło bo jest ukryta) jest pewna zakładka świetnie pokazująca jak Morawiecki i Duda kłamią. Niestety na owej stronie muszą pisać prawdę bo zmusza ich do tego prawo. ale widocznie zakładają że typowy wyborca jest zbyt głupi aby samodzielnie dojść do źródła.
a mozesz wrzucic linka do tej rzadawej strony z ktorej to wynika ze premier i prezydent klamia?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie