👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kreska90 napisał/a:
a mozesz wrzucic linka do tej rzadawej strony z ktorej to wynika ze premier i prezydent klamia?
Np. brednie dotyczące zadłużenia wygłaszane przez Morawieckiego nijak się mają do informacji które można znaleźć na stronie ministerstwa skarnu
gov.pl/web/finanse/zadluzenie-skarbu-panstwa
robsonx79 napisał/a:
Nie po to tylu Polaków zginęło walcząc o wolność, żebyście razem z kolegą z filmiku decydowali co sobie można wieszać na płocie.
Na pewno nie jakies propedalskie plakaty
robsonx79 napisał/a:
Nie po to tylu Polaków zginęło walcząc o wolność, żebyście razem z kolegą z filmiku decydowali co sobie można wieszać na płocie.
Na pewno nie jakies propedalskie plakaty
McQurwa napisał/a:
Będę głosował na złodzieja
to wypad

czorny711 napisał/a:
to wypad
Z tym się zgadzam, wyPAD2020.
Jakim trzeba być debilem, by pochwalać zachowanie tego świra. Nie jestem zwolennikiem PAD, ale nawet przez myśl by mi nie przeszło, by zrywać jego plakat wyborczy. Dziś sąsiadom mówię "dzień dobry" i gdyby któryś z nich powiesił plakat Dudy, Trzaskowskiego, Biedronia, Bosaka i innych, wciąż bym się z nimi witał.
A ten film mnie przekonał... miałem nie iść,nie głosować na "mniejsze zło", jednak pójdę i zagłosuję...

To jest ściema, sam widziałem jak ten gość całował się z czeskoskim na ulicy
camelight74 napisał/a:
Dzieci się pedałami rodzą . Ręce opadają.
A nie?
Vegeta13 napisał/a:
gość ma rację , piwko dla niego
A ty chłopcze marmoladowy poczytaj książki pana W.Sumlińskiego to otworzysz oczy , dziadek na filmie ma 1000% racji
Mam syna rok młodszego od Ciebie (jeśli napisałeś prawdę w swoim profilu) i odrobinę książek w swoim życiu przeczytałem. Różnych, niekoniecznie bajek. Jeśli już wspominasz tego Pana, to chciałbym zwrócić Ci uwagę, że Sumliński kilkukrotnie został posądzony o plagiaty w swoich książkach, ma na koncie kilka przegranych procesów o zniesławienie, - a nawet ciął się, żeby nie trafić do pierdla na dłużej. Poza tym był aresztowany za machloje z kontrwywiadem (wtedy jeszcze WSI). Prawdziwy autorytet!

Proponuję Ci jeszcze dużo poczytać, sięgnąć do różnych źródeł - i jak już dorośniesz i zaczniesz samodzielnie myśleć, daj znać. Porozmawiamy o ciekawych tematach, CHŁOPCZE marmoladowy

podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie