Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2020-07-03, 16:02
Jakiś gość jebniety i tyle. Trafił niestety na same kobiety.
Zgłoś
Vegeta13 2020-07-03, 16:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dziobakbryndza 2020-07-03, 17:26 2

kreska90 napisał/a:

a mozesz wrzucic linka do tej rzadawej strony z ktorej to wynika ze premier i prezydent klamia?

Np. brednie dotyczące zadłużenia wygłaszane przez Morawieckiego nijak się mają do informacji które można znaleźć na stronie ministerstwa skarnu
gov.pl/web/finanse/zadluzenie-skarbu-panstwa
Zgłoś
czorny711 2020-07-03, 17:46
robsonx79 napisał/a:

Nie po to tylu Polaków zginęło walcząc o wolność, żebyście razem z kolegą z filmiku decydowali co sobie można wieszać na płocie.

Na pewno nie jakies propedalskie plakaty

robsonx79 napisał/a:

Nie po to tylu Polaków zginęło walcząc o wolność, żebyście razem z kolegą z filmiku decydowali co sobie można wieszać na płocie.

Na pewno nie jakies propedalskie plakaty

McQurwa napisał/a:

Będę głosował na złodzieja

to wypad
Zgłoś
konto usunięte 2020-07-03, 19:57 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-07-03, 20:20
czorny711 napisał/a:

to wypad

Z tym się zgadzam, wyPAD2020.

Jakim trzeba być debilem, by pochwalać zachowanie tego świra. Nie jestem zwolennikiem PAD, ale nawet przez myśl by mi nie przeszło, by zrywać jego plakat wyborczy. Dziś sąsiadom mówię "dzień dobry" i gdyby któryś z nich powiesił plakat Dudy, Trzaskowskiego, Biedronia, Bosaka i innych, wciąż bym się z nimi witał.
A ten film mnie przekonał... miałem nie iść,nie głosować na "mniejsze zło", jednak pójdę i zagłosuję...
Zgłoś
konto usunięte 2020-07-03, 20:32 3
Zgłoś
sojka 2020-07-04, 7:48
To jest ściema, sam widziałem jak ten gość całował się z czeskoskim na ulicy
Zgłoś
Detal222 2020-07-04, 18:35
camelight74 napisał/a:

Dzieci się pedałami rodzą . Ręce opadają.

A nie?
Zgłoś
BrunerOvned 2020-07-04, 21:31
Vegeta13 napisał/a:

gość ma rację , piwko dla niego
A ty chłopcze marmoladowy poczytaj książki pana W.Sumlińskiego to otworzysz oczy , dziadek na filmie ma 1000% racji

Mam syna rok młodszego od Ciebie (jeśli napisałeś prawdę w swoim profilu) i odrobinę książek w swoim życiu przeczytałem. Różnych, niekoniecznie bajek. Jeśli już wspominasz tego Pana, to chciałbym zwrócić Ci uwagę, że Sumliński kilkukrotnie został posądzony o plagiaty w swoich książkach, ma na koncie kilka przegranych procesów o zniesławienie, - a nawet ciął się, żeby nie trafić do pierdla na dłużej. Poza tym był aresztowany za machloje z kontrwywiadem (wtedy jeszcze WSI). Prawdziwy autorytet!
Proponuję Ci jeszcze dużo poczytać, sięgnąć do różnych źródeł - i jak już dorośniesz i zaczniesz samodzielnie myśleć, daj znać. Porozmawiamy o ciekawych tematach, CHŁOPCZE marmoladowy
Zgłoś
dominator76 2020-07-04, 23:34 1

podpis użytkownika

nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Zgłoś
mlody52 2020-07-05, 11:27
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem