podpis użytkownika
jatojejo!
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Stare gówno i debil/pijak/ukr za kierownicą, to się inaczej nie mogło skończyć. Trzeba przyznać że rozj🤬 sie z rozmachem, wielkie brawa że tylko sam siebie, mam nadzieję że zdechł
Zastanawiam się, czy jesteś ślepy, czy głupi. Ale pewnie oba.
Gdy był w trakcie wyprzedzania pojazdu poprzedzającego, kierujący przed nim nie popatrzył w lusterko i wyjechał na przeciwległy pas, również chcąc wyprzedzić samochody przed nim.
Kierujący niebieskim Seatem instynktownie odbił, chcąc uniknąć zderzenia, ale zahaczył o pobocze, dlatego stracił panowanie nad autem.
Zastanawiam się, czy jesteś ślepy, czy głupi. Ale pewnie oba.
Gdy był w trakcie wyprzedzania pojazdu poprzedzającego, kierujący przed nim nie popatrzył w lusterko i wyjechał na przeciwległy pas, również chcąc wyprzedzić samochody przed nim.
Kierujący niebieskim Seatem instynktownie odbił, chcąc uniknąć zderzenia, ale zahaczył o pobocze, dlatego stracił panowanie nad autem.
Weź Ty k🤬a idź do okulisty albo kup dobre pingle.
podpis użytkownika
eeee, szkoda gadać...

dEstabil_
Sorry przyjacielu dEstabil_ ale chyba jednak Tobie będą potrzebne mocne denka musztardowe

Przeczytaj jakimkolwiek artykuł na temat tego wypadku.
Następnie przeproś i wyjdź.
Gdyby jeden zestaw denek musztardowych Ci nie pomógł to zapierdzielaj po drugi komplet. Gdy nadal nie zobaczysz samochodu który wyjechał przed niebieskiego seata to no cóż.........., za pół roku teleskop Webba powinien już działać, zamiast pisać tutaj napisz do NASA , powinni Ci pomóc.......

dEstabil_ ślepoku, proszę bardzo i nie dziękuj

Ehhhh, więcej nie pomogę