Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dobre pytanie.
e................a • 2015-07-11, 20:22
Witam. Sprawa wygląda następująco. Jestem (byłem) w związku z pewną kobitą 4 lata. Wieczorkiem jak to że ciemno się zrobiło wiadomo zachciało nam się pykanka, no to jazda, jedziemy w trakcie stosunku zadałem jej takie o to pytanie bo czułem że szmata mnie zdradza a że za mądra nie była to i odpowiedz znałem otóż w trakcie seksu pytam ją - czujesz różnice jak się dymasz w kondonie i bez kondona?? ta bez zastanowienia odpowiada że czuje, tylko że ja nigdy ją w kondonie nie dymałem mówiła że ja jej pierwszy i tego był smutny finał naszej znajomośći.

ps. konto jej znam hasło to nie czepiac sie ze pisze po mesku z damskiego konta. pozdro
Zgłoś
watsman 2015-07-11, 20:24 9
jesteś ścierwem który włamuje się na czyjeś konta. Pewnie czytasz jej korespondencję email i inwigilujesz. Jeśli faktycznie zdradziła to jest suką ale Ty i tak lepszy od niej nie będziesz. Nigdy
Zgłoś
michciur 2015-07-11, 20:24 146
Czyli twoja "była" była bardziej męska od Ciebie, bo miała konto na Sadisticu
Zgłoś
okrutnyCham 2015-07-11, 20:27 18
dobrze ci tak k🤬a
a dla ździry piwko

podpis użytkownika

zabić k🤬a wszystkich zap🤬lić
Zgłoś
mygyry 2015-07-11, 20:44 80
Czyli, że wolna i lubi seks? A będzie jeszcze korzystać z tego konta?
Zgłoś
K................h 2015-07-11, 20:56 14
Ty podasz namiary na k🤬ę, ona w odwecie wykpi twoje przyrodzenie (w końcu ma porównanie)- zapowiada się batalia
P. S. Myślisz, że zgodzi się na dymanie? Oczywiście z gumą, bo bez się trochę brzydzę
Zgłoś
Vasqezzzz 2015-07-11, 21:11 5
kondoM..M, k🤬a:/

podpis użytkownika

Perversity - "The human thirst for self torture."
Zgłoś
B................3 2015-07-11, 21:17 19
klamczuszek nie opowiedziałes nam wszystkiego ale mam film sadistic.pl/cenne-znalezisko-vt369083.htm enjoy
Zgłoś
!Timon 2015-07-11, 21:48 7
Facet sobie jaja robi z bekowego konta a wy łykacie wszystko jak pelikan ciepłe kluchy.

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
pisage 2015-07-11, 22:56 5
Fake, czy nie fake to nie istotne. Na pewno powinien zamienić dziewczynę na podręcznik poprawnej polszczyzny.

podpis użytkownika

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
Moby_Dick 2015-07-11, 23:53
Jak baba k🤬a r🤬ać sie i jeszcze przy tym pogadać.

podpis użytkownika

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
s................c 2015-07-12, 1:46 1
Dałeś się r🤬ać 4 lata - nieźle.
Zgłoś
Revolver 2015-07-12, 9:52
ewelinaglina powinna mieć za tego posta sto milionów piw

podpis użytkownika

Jezus Kocha zimne piwo.
Zgłoś
JezTuptajacyNoca 2015-07-12, 9:55
Po tym jak piszesz, nie dziwię się, że zdradzała takiego matoła i nieuka.
Zgłoś
~Vladimir 2015-07-12, 10:04 3
Niesamowita sytuacja, pełna zwrotów akcji i wybuchów.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie