Wpisz sobie w wyszukiwarkę, zajmie to mniej czasu niż napisanie postu o weryfikacji
Co do samego księdza i akcji... A niech sobie robią co chcą. Zamiast oświadczenia dostaną wniosek o apostazję
Ta. I wszelkie źródła o dziwo prowadzą w miejsca, gdzie użytkownicy z (nic dziwnego) Wielkopolskiego, Mazowieckiego i Pomorskiego śmieją się jak ktoś wklei twarz papieża. Wszelkie opisy podpisane są:
Źródło: Tak było, nie zmyślam.

Ale z Ciebie debil to powiedz mi dlaczego wcześnie poronione dzieci czy po aborcji w szpitalach są traktowane jako tkanki a nie dziecko, często nawet nie wypisują kart zgonu bo to po prostu odpad medyczny a księża często nie chcą chować takich tkanek bo to jest dziecko.
Myślę, że faktycznie wiejskie pastuchy sprzed tysięcy lat wiedzieli więcej o biologii od ciebie.

prawda jest taka że jak ktoś ciąży będzie chciał się pozbyć to zrobi to, jak ma kasę to pojedzie na wycieczkę i legalnie, jak ma mniej kasy to u nas, nie wspominając już że można piguł się nabrać i poronić, jeszcze tyle sposobów że palców u rąk i nóg braknie, tyle że odbija się to często na zdrowiu a nawet żuciu kobiety, i żadne prawo nie zadziała jak będzie chciał, to powinien być wybór każdej kobiety czy pary
"...Więc kimże w końcu jesteś?
–(Mefistofeles) Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie dobro czyni..."
Goethe "Faust"
Widać księżulo nie czytał Goethego i nie poznał się na misji Mefistofelesa
"Goethe mój Goethe" (Hydrozagadka)

Wtedy też nie wiedziałem, waliłem na pałę wszystkie imiona diabłów jakie mi przyszły do głowy. W końcu pomyślałem - przechytrzę fiuta, Lucyfer - Lucek - Lucjan. Oczywiście szaman dobrze wiedział, ale to zwykłe imię, więc musiał się zgodzić.
A co w tym dziwnego? Chyba ta religia nie popiera aborcji, no nie? Czy dla was sakramenty to tylko pieniądze dawane na Komunię Świętą i Sakrament Wyjścia z Kościoła brany na wypadek ślubu kościelnego (czyli bierzmowanie)?
Przykład w pracy 90 % jawnie potępiających kościól. Ksiądz pedofil, czarna mafia itp. Jednemu dziecko się urodziło poleciał do księdza po chrzest. Pytam się go po co do tej czarnej mafii lecisz i im pieniądze dobrowolnie dajesz. Odpowiedź: bo wiedźma (żona) chce. Innemu zmarła matka . Leci do księdza "pedofila". Pytam się po co? Możesz bez księdz pochować. Odpowiedź: bo do nieba nie trafi bez pogrzebu katolickiego (zadeklarowany ateista heheheheh). Dzisiaj plucie na kościół jest takie trendy, ale większość i tak leci do tego księdza i kościoła jak coś potrzebuje.

A co w tym dziwnego? Chyba ta religia nie popiera aborcji, no nie? Czy dla was sakramenty to tylko pieniądze dawane na Komunię Świętą i Sakrament Wyjścia z Kościoła brany na wypadek ślubu kościelnego (czyli bierzmowanie)?
Wincej takich debili jak ten św i sam będziesz popierdała do pustego kościoła. I fajnie
Z tego co wiem w bibli nie ma żadnego fragmentu ktory zakazuje aborcji, więc to raczej wymysl kościoła i facetów w sukience że aborcja jest grzechem czy czymś złym niż stricte religii
O tym, że komuś nie możesz podać arszeniku w szklance herbaty też nie ma. Po za tym jeśli nie widzisz nic złego w aborcji...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie