📌

Ukraina ⚔️ Rosja
                         - ostatnia aktualizacja:
                                            Wczoraj 20:51
                            - ostatnia aktualizacja:
                                            Wczoraj 20:51

Ruszyć jakikolwiek temat katolicki i szambo wybija..
Jak zawsze wojujący gimboateusze dali dupy prując się ze swoimi opiniami, dogmatami wiary antyteistów..
Nawet jak się człowiek wciela w adwokata diabła, stając się całkowicie otwarty na ich sugestie i argumenty, byleby stanąć z nimi w szeregu i próbując wybronić ich tez stwierdzić, że mają swoją logiczną rację i jest to wyłącznie perspektywa, której nie rozumiałem - nie są w stanie przekazać logicznie spójnej całości. Ot, oni stwierdzili - każdy ksiądz to pedofil.
Jebiecie komuchami. Mało tego, jesteście jedną z ich tańszych zabawek, która nie będzie nawet rozważana przy dopuszczaniu do rewolucyjnego korytka.
Karaluchy to nie są, bo w biedzie to karalucha można chociaż zjeść, a tacy są całkowicie bezużyteczni, nawet dla samych siebie.

Jak zawsze wojujący gimboateusze dali dupy prując się ze swoimi opiniami, dogmatami wiary antyteistów..
Nawet jak się człowiek wciela w adwokata diabła, stając się całkowicie otwarty na ich sugestie i argumenty, byleby stanąć z nimi w szeregu i próbując wybronić ich tez stwierdzić, że mają swoją logiczną rację i jest to wyłącznie perspektywa, której nie rozumiałem - nie są w stanie przekazać logicznie spójnej całości. Ot, oni stwierdzili - każdy ksiądz to pedofil.
Jebiecie komuchami. Mało tego, jesteście jedną z ich tańszych zabawek, która nie będzie nawet rozważana przy dopuszczaniu do rewolucyjnego korytka.
Karaluchy to nie są, bo w biedzie to karalucha można chociaż zjeść, a tacy są całkowicie bezużyteczni, nawet dla samych siebie.

głest napisał/a:
Opinia subiektywna czy obiektywna? Tak tylko chciałbym wiedzieć...
No pewnie Bóg Mamona ci powiedział?
Jeśli już to Mamon niedouku. Jeden z archaniołów piekła.
Tak samo prawdziwy jak Jezusek, opętania, potwór spagetti i płaska ziemia
    Sverige napisał/a:
Jeśli już to Mamon niedouku.

Zabłysnąć chciałeś, ale chyba nie wyszło

Jeśli kogokolwiek pouczasz - zważ, abyś precyzyjnie wypunktował jego niedociągnięcia. O ile wiesz, co twój interlokutor miał na myśli

Do tego się odwołujesz?
pl.wikipedia.org/wiki/Mammon

głest napisał/a:
Zabłysnąć chciałeś, ale chyba nie wyszło
Jeśli kogokolwiek pouczasz - zważ, abyś precyzyjnie wypunktował jego niedociągnięcia. O ile wiesz, co twój interlokutor miał na myśli
Do tego się odwołujesz?
Szybciej mój Mamon (przez 1n) niż twoja mamona. Nie sprawdzałem wiki. Ty też nie.
    Sverige napisał/a:
Do upp.
Szaman-diament? w sumie brykiet do czarnych pasuje
Można i tak to zrozumieć. Każdy rozumie treści na poziomie swojej świadomości.
    głest napisał/a:
Opinia subiektywna czy obiektywna? Tak tylko chciałbym wiedzieć...
No pewnie Bóg Mamona ci powiedział?
Obiektywna.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie

w sumie brykiet do czarnych pasuje
   w sumie brykiet do czarnych pasuje