Mocny materiał. Jest morderstwo, znęcanie się nad ciałem, a na końcu szczera twarz wąsatego Janusza
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Gdyby tak wrzucić naszych polityków do takiej maszynki...
Tylko żywych...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cyrk
2016-01-15, 23:46
w sklepie musieli być zdumieni, jak stary tyle dildosów kupował
konto usunięte
2016-01-15, 23:59
Śmiem twierdzić, że rzeczony drób to kaczka, a nie kurczak (raczej kura), a takowa powinna nieco "skruszeć". Ten patent wydaje się być akuratny w przygotowaniu rzeczonej do dalszej obróbki.
Lolium szkoda słów. To jest gęś. Autorze czy jakby Cie tam nazwać, raz w życiu weź się i oskub taką gęś to stwierdzisz, że to zajebisty pomysł z tą maszynką.
Cyrk
2016-01-16, 0:53
Cyrk, nie będzie siniaków, ani bąbli z krwią ponieważ wcześniej krew została spuszczona, zapewne na czerninę, ale fakt mięso jest poobijane, choć nadal jadalne, a to dla Janusza jest najważniejsze
Cyrk
2016-01-16, 2:27
konto usunięte
2016-01-16, 8:32
Dwa czeskie/słowackie janusze skubiące gęś jakąś maszynką, super thriller :v