Własnie całe szczęście w moim mieście dużo chłopa zaczeło to nosić. Kobiety same to chwalą, bo wypchane kieszenie c🤬jowo wyglądają. Zacząłem ją nosić, bo zgubiłem raz portfel przez płytkie kieszenie w spodniach. I tak zgadzam się z tobą, wyglądam jak pedał Teletubiś, ale wiesz co? Jebie mnie to
doceniam szczerość. Nie noś wartościowych rzeczy po pijaku. Mi już raz zaj🤬i portfel =]
I ta moda na pederastki u gówniarzy XD widać, że mózgi przeżarte od ssrajtoka
Kolejny koneser facetów (chłopaków), pewnie w innych postach narzekasz, ze faceci chodzą w obciłych spodniach, i mniej podobają ci się ich tyłki.
Klucze, telefon, dokumenty, papierosy... Nosisz to w spodniach? Jak masz małego k🤬sa to Ci się to zmieści, chyba, że masz 15 lat i nie wiesz co to klucze i dokumenty, co nie zmienia faktu, że dalej masz małego fiutka i pryszcze, c🤬j w ryj lamusie
może jakbyś nosił mniej obcisle - nylonowe spodnie to by ci się nie wydawało że masz dużego k🤬sa i miałabyś miejsce w kieszeniach na kluczyki i telefon i portfel, chyba ze jesteś k... klucznikiem gerwazy co nosi cały pęk. noszenie takich torebek to ukryta chęć wyznania że lubi sę penetrować męskie jaskinie.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.pederastki
pedałówki - pederasta to co innego ;]
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Własnie całe szczęście w moim mieście dużo chłopa zaczeło to nosić. Kobiety same to chwalą, bo wypchane kieszenie c🤬jowo wyglądają. Zacząłem ją nosić, bo zgubiłem raz portfel przez płytkie kieszenie w spodniach. I tak zgadzam się z tobą, wyglądam jak pedał Teletubiś, ale wiesz co? Jebie mnie to
Wypchane kieszenie c🤬jowo wyglądają, ale "wyglądam jak pedał Teletubiś" już nie przeszkadza. Cóż...
Oho, kryminał wleciał. Pewnie odj🤬eś miesiąc, albo cztery i siedzisz z bransoletą na kostce 😅
On nie siedzi bo od siedzenia go boli. Postać woli