Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
darayavahus 2025-07-13, 8:35 1
odsetee napisał/a:

Własnie całe szczęście w moim mieście dużo chłopa zaczeło to nosić. Kobiety same to chwalą, bo wypchane kieszenie c🤬jowo wyglądają. Zacząłem ją nosić, bo zgubiłem raz portfel przez płytkie kieszenie w spodniach. I tak zgadzam się z tobą, wyglądam jak pedał Teletubiś, ale wiesz co? Jebie mnie to

doceniam szczerość. Nie noś wartościowych rzeczy po pijaku. Mi już raz zaj🤬i portfel =]
Zgłoś
test4321 2025-07-13, 9:24 2
darayavahus napisał/a:

I ta moda na pederastki u gówniarzy XD widać, że mózgi przeżarte od ssrajtoka

Kolejny koneser facetów (chłopaków), pewnie w innych postach narzekasz, ze faceci chodzą w obciłych spodniach, i mniej podobają ci się ich tyłki.
Zgłoś
killua 2025-07-13, 9:57 2
achimos1985 napisał/a:

Klucze, telefon, dokumenty, papierosy... Nosisz to w spodniach? Jak masz małego k🤬sa to Ci się to zmieści, chyba, że masz 15 lat i nie wiesz co to klucze i dokumenty, co nie zmienia faktu, że dalej masz małego fiutka i pryszcze, c🤬j w ryj lamusie

może jakbyś nosił mniej obcisle - nylonowe spodnie to by ci się nie wydawało że masz dużego k🤬sa i miałabyś miejsce w kieszeniach na kluczyki i telefon i portfel, chyba ze jesteś k... klucznikiem gerwazy co nosi cały pęk. noszenie takich torebek to ukryta chęć wyznania że lubi sę penetrować męskie jaskinie.
Zgłoś
miszcz_kurde 2025-07-13, 10:28 2
U mnie na to mówią pedałka. Dużo górników to nosi XD
Zgłoś
specjal01 2025-07-13, 11:02
Oj tam, nie czepiajcie się Teletubisia
Zgłoś
Gunter88 2025-07-13, 11:40
Krzychu! Kadetem teraz,!
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-07-13, 14:43
I bardzo k🤬a dobrze.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Krak 2025-07-13, 16:51
darayavahus napisał/a:

pederastki

pedałówki - pederasta to co innego ;]
Zgłoś
darayavahus 2025-07-13, 17:01
@Krak sądzę, że to zależy od regionu. na dolnym słyszałem, że mówi się pederastki.
Zgłoś
Ronoaro 2025-07-13, 21:03 3
Ale się pedałki zagotowały w komentarzach, ojczyzny i matki by tak nie bronili jak saszetek.

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Na_pohybel_ruskim 2025-07-13, 23:27 3
co te dziewczyny noszą w tych torebuśkach? Tampony, szczotki do włosów i pomadki?
Zgłoś
motorcycleman 2025-07-14, 11:59 1
odsetee napisał/a:

Własnie całe szczęście w moim mieście dużo chłopa zaczeło to nosić. Kobiety same to chwalą, bo wypchane kieszenie c🤬jowo wyglądają. Zacząłem ją nosić, bo zgubiłem raz portfel przez płytkie kieszenie w spodniach. I tak zgadzam się z tobą, wyglądam jak pedał Teletubiś, ale wiesz co? Jebie mnie to

Wypchane kieszenie c🤬jowo wyglądają, ale "wyglądam jak pedał Teletubiś" już nie przeszkadza. Cóż...
Zgłoś
Kamaellos 2025-07-14, 19:38
Polak_mały napisał/a:

Oho, kryminał wleciał. Pewnie odj🤬eś miesiąc, albo cztery i siedzisz z bransoletą na kostce 😅

On nie siedzi bo od siedzenia go boli. Postać woli
Zgłoś
Gnbb 2025-07-14, 20:28 1
Chyba kiedyś na sadolu było jak skończyła się podobna akcja na hardzie - jakiś pniak wbił się w łeb czy jakoś tak, w każdym razie było elegancko
A tu, cóż szkoda, że tylko szyba.
Zgłoś