Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
RodrigoCortez 2025-07-12, 22:35 2
darayavahus napisał/a:

I ta moda na pederastki u gówniarzy XD widać, że mózgi przeżarte od ssrajtoka

Może jestem nie obeznany ale co to są pederastki ?
Zgłoś
relaksss 2025-07-12, 23:06 1
PWR prawie jak DWR, a wtedy to już nie dziwi..
Zgłoś
Antymajka 2025-07-12, 23:07 2
Poznańskie było kiedyś wzorem zaradności, a tu takie niezguły. Trzeba im chyba znowu pruskiego drylu
Zgłoś
zasranka 2025-07-12, 23:09 4
Małe zasrance w kolorowych skarpetach w pizze, rurkach i tyłu pedalskimi torbami. Może specjalnie nagrywali wybicie szyby, ale jednak stawiam na totalne niedoyebanie mózgowe. Co za pokolenie yebanych ciot.
Zgłoś
odsetee 2025-07-12, 23:34 1
darayavahus napisał/a:

Własnie całe szczęście w moim mieście dużo chłopa zaczeło to nosić. Kobiety same to chwalą, bo wypchane kieszenie c🤬jowo wyglądają. Zacząłem ją nosić, bo zgubiłem raz portfel przez płytkie kieszenie w spodniach. I tak zgadzam się z tobą, wyglądam jak pedał Teletubiś, ale wiesz co? Jebie mnie to
Zgłoś
PortalSkryciePromujeLewactwo 2025-07-12, 23:37 2
Tak. Sadol uczy, sadol bawi (pomiędzy chamskimi banami)

każdy kto przegląda sadola wiedział jak to się skończy.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-07-12, 23:48 3
darayavahus napisał/a:

O ile nie masz 30 lat to powinieneś pamiętać jak w PRL co drogi chłop chodził z saszetka w ręce albo torebka średniej wielkości z drugim śniadaniem?
"Pedalskie"
Ty jak nosisz portfel,telefon,klucze od domu,auta,papierosy(chyba że nie jarasz.
W dwóch kieszeniach spodni czy nosisz jedyna polska,jedyna słuszna "kamizelkę Januszke" z setka kieszonek?
Zgłoś
Sztruks 2025-07-13, 0:31 1
brylant1412 napisał/a:

słuchajcie z tymi torebkami z boku wyglądacie jak ostatnie cioty co wy tam nosicie chyba wazelinę

Wibrator i żel intymny
Zgłoś
Przemysław2277 2025-07-13, 0:31 1
specjal01 napisał/a:

A wystarczyło wziąć gruby patyk, podłożyć kamień i zrobić dźwignię. Ale to chyba zbyt skomplikowane...

No jak mieli śledzie które siedziały w glebie że 130cm to tak, w innym przypadku zdrowy gość to wyjmuje nawet lekko nayebany.
Zgłoś
rodziu 2025-07-13, 0:36 2
P🤬dy z tymi torebkami powinny wp🤬l zaliczać na każdym rogu. Na c🤬j dokumenty czy portfel w tych czasach nosicie? Telefon a jak kto woli banknot w kieszeń i klucze na kwadrat oraz do pojazdu i tyle w temacie.
Zgłoś
vladok 2025-07-13, 1:11 1
darayavahus napisał/a:

No k🤬a za dużego wyboru nie ma. Z ciekawszych to „nerki” noszone „na sebiksa” pod paszką albo „na parkingowego” na jajcach, nie mówiąc o staropolskiej saszecie ze skaju noszonej na pasku na nadgarstku🤔
Zgłoś
NapalonaFrytka 2025-07-13, 6:50 2
Rejerka PWR - pedaly w rurkach
Zgłoś
mateo997 2025-07-13, 7:30
Zero rozumienia fizyki.
Zgłoś
darayavahus 2025-07-13, 8:32 2
SokółWędrowny napisał/a:

O ile nie masz 30 lat to powinieneś pamiętać jak w PRL co drogi chłop chodził z saszetka w ręce albo torebka średniej wielkości z drugim śniadaniem?
"Pedalskie"
Ty jak nosisz portfel,telefon,klucze od domu,auta,papierosy(chyba że nie jarasz.
W dwóch kieszeniach spodni czy nosisz jedyna polska,jedyna słuszna "kamizelkę Januszke" z setka kieszonek?

NIe jestem gadżeciar.. Dobra, w sumie to jestem, ale ja nie o tym.

Uważam, że pederastki są atrybutem parkingowych, albo ściągaczy myta na różnego rodzaju giełdach.

Portfel to już relikt przeszłości. Teraz wystarczy telefon w lewej, faje w prawej i klucze od auta gdzieś z tyłu. Nie zmieścisz? Musisz mieć ze sobą jakieś tusze do rzęs, zapas chusteczek, gumy do żucia, bo inaczej wpadniesz w szał? No myślę, że nie. Dla mnie to kobiecy atrybut.

Moim gadaniem niczego nie zmienię. Nie mam do tego nic aż tak dużego,. Czaasem widzę młodych chłopaków w damskich rajstopach. To dopiero poj🤬a sprawa.
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-07-13, 8:33
To charcesze?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie