I ta moda na pederastki u gówniarzy XD widać, że mózgi przeżarte od ssrajtoka
Może jestem nie obeznany ale co to są pederastki ?
Własnie całe szczęście w moim mieście dużo chłopa zaczeło to nosić. Kobiety same to chwalą, bo wypchane kieszenie c🤬jowo wyglądają. Zacząłem ją nosić, bo zgubiłem raz portfel przez płytkie kieszenie w spodniach. I tak zgadzam się z tobą, wyglądam jak pedał Teletubiś, ale wiesz co? Jebie mnie to
każdy kto przegląda sadola wiedział jak to się skończy.
O ile nie masz 30 lat to powinieneś pamiętać jak w PRL co drogi chłop chodził z saszetka w ręce albo torebka średniej wielkości z drugim śniadaniem?
"Pedalskie"
Ty jak nosisz portfel,telefon,klucze od domu,auta,papierosy(chyba że nie jarasz.
W dwóch kieszeniach spodni czy nosisz jedyna polska,jedyna słuszna "kamizelkę Januszke" z setka kieszonek?
słuchajcie z tymi torebkami z boku wyglądacie jak ostatnie cioty co wy tam nosicie chyba wazelinę
Wibrator i żel intymny
A wystarczyło wziąć gruby patyk, podłożyć kamień i zrobić dźwignię. Ale to chyba zbyt skomplikowane...
No jak mieli śledzie które siedziały w glebie że 130cm to tak, w innym przypadku zdrowy gość to wyjmuje nawet lekko nayebany.
No k🤬a za dużego wyboru nie ma. Z ciekawszych to „nerki” noszone „na sebiksa” pod paszką albo „na parkingowego” na jajcach, nie mówiąc o staropolskiej saszecie ze skaju noszonej na pasku na nadgarstku🤔
O ile nie masz 30 lat to powinieneś pamiętać jak w PRL co drogi chłop chodził z saszetka w ręce albo torebka średniej wielkości z drugim śniadaniem?
"Pedalskie"
Ty jak nosisz portfel,telefon,klucze od domu,auta,papierosy(chyba że nie jarasz.
W dwóch kieszeniach spodni czy nosisz jedyna polska,jedyna słuszna "kamizelkę Januszke" z setka kieszonek?
NIe jestem gadżeciar.. Dobra, w sumie to jestem, ale ja nie o tym.
Uważam, że pederastki są atrybutem parkingowych, albo ściągaczy myta na różnego rodzaju giełdach.
Portfel to już relikt przeszłości. Teraz wystarczy telefon w lewej, faje w prawej i klucze od auta gdzieś z tyłu. Nie zmieścisz? Musisz mieć ze sobą jakieś tusze do rzęs, zapas chusteczek, gumy do żucia, bo inaczej wpadniesz w szał? No myślę, że nie. Dla mnie to kobiecy atrybut.
Moim gadaniem niczego nie zmienię. Nie mam do tego nic aż tak dużego,. Czaasem widzę młodych chłopaków w damskich rajstopach. To dopiero poj🤬a sprawa.