📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po co zaciągać chamulec xD
A no własnie po to żeby nie było takich akcji.
Quassar napisał/a:
Po co zaciągać chamulec xD
Jaki hamulec ci zadziała jak tu widać że ciężar zestawu podniósł całą tylną oś auta ?

A wystarczyło żeby trochę cofnął tym ciągnikiem jak tylko zestaw zaczął jechać

ehhh amatorszczyzna. Wystarczyło jak by się nie zatrzymał tylko dalej jechał. Przejechał by nad osiami i zwiększył nacisk na tylną oś samochodu.
Się wbija reduktor właśnie na wypadek uniesienia tylnej osi. W wojsku uczyli tego
Marzy mi się kawałek ziemi zebym tez mógł takie głupoty na swoim wyprawiać

Przyczepa do styropianu. Myślałem że się złamie, jak na nią wjedzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie