Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Love_is_Love 2025-04-07, 12:35 1
Ciekawe czy już zajęła się sferą potrzeb intymnych swoich dzieci, czy jednak to dopiero przed nią...

[ Dodano: 2025-04-07, 12:36 ]
BTW. Jak dla mnie to wątek na Główną, nie na Soft.
Zgłoś
Marek695454 2025-04-07, 19:18 1
Będę rzygać
Zgłoś
Promyczek 2025-04-07, 21:44 1
Co to k🤬a jest za wyrób
Zgłoś
MysteryMan 2025-04-07, 23:55 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

No i c🤬j. Co kogo obchodzi co ludzie robią w swoich domach? Dziecku się krzywda stanie jak zobaczy cycki albo k🤬sa?
W średniowieczu całe rodziny spały nago w jednym łóżku, a rodzice po nocach j🤬i się przy dzieciach leżących obok. I co? I nic. Ta obsesja na temat nagości pojawiła się później, a kulminacja następiła w 19-stym wieku, czyli nie tak dawno.
Niech każdy sam ustala zasady w swojej chacie, nikomu nic do tego.

W sumie i masz racje, ale nadal czuje się zniesmaczony.

[ Dodano: 2025-04-07, 23:59 ]
Love_is_Love napisał/a:

Ciekawe czy już zajęła się sferą potrzeb intymnych swoich dzieci, czy jednak to dopiero przed nią...
BTW. Jak dla mnie to wątek na Główną, nie na Soft.

W sensie że wali konia swojemu synowi ?
Zgłoś
Love_is_Love 2025-04-08, 8:21 1
MysteryMan napisał/a:

W sensie że wali konia swojemu synowi ?

Dokładnie tak, to co ona robi to przecież jest parafilia. Stąd podejrzewam, że to o czym mówi to nie jedyne o czym myśli. Szczególnie gdy zacznie dostrzegać jego (choćby mimowolnie) erekcje.

W początkach internetu w Polsce, gdy fora zdawały się być anonimowe, nie mało było takich postów zatroskanych matek, które zastanawiały się czy nie powinny się opiekować tą sferą życia swoich dzieci. Krążą na bank z tego screeny ale nie będę ich szukał bo dzisiaj od razu wszyscy krzywo patrzą choćby na zainteresowania badawcze w tym kierunku
Zgłoś
smc 2025-04-08, 8:25 3
Jak mieszkałem w Świdnicy chodziłem nago do Żabki. Ale jacyś zboczeńcy robili mi. zdjęcia podglądowe

Zgłoś
MysteryMan 2025-04-08, 10:51
Love_is_Love napisał/a:

Dokładnie tak, to co ona robi to przecież jest parafilia. Stąd podejrzewam, że to o czym mówi to nie jedyne o czym myśli. Szczególnie gdy zacznie dostrzegać jego (choćby mimowolnie) erekcje.
W początkach internetu w Polsce, gdy fora zdawały się być anonimowe, nie mało było takich postów zatroskanych matek, które zastanawiały się czy nie powinny się opiekować tą sferą życia swoich dzieci. Krążą na bank z tego screeny ale nie będę ich szukał bo dzisiaj od razu wszyscy krzywo patrzą choćby na zainteresowania badawcze w tym kierunku

Nie wiem nigdy nie widziałem nie słyszałem aby matki były zainteresowane masturbacją swoich dzieci, chociaż w sumie to nie wiem jak miała by wyglądać ta "opieka"
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-04-08, 16:30
Zgłoś
Argeusz 2025-04-08, 17:29
Baba ma trochę nie po kolei w głowie. Pewnie pedofilka, tak jak jej chłop. Kto się obnaża przed dziećmi, ja p🤬le.... A ona się w dodatku chwali tym w jakimś żydowskim tv. Jakbym powiedział w wywiadzie, że uczę dzieci jak się zabija kury czy króliki, które potem zjemy to pewnie poszedłbym siedzieć. Poj🤬o ten świat.

podpis użytkownika

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
Jersey 2025-04-10, 0:22
Żeby dzieci widziały zmiany zachodzące w jej ciele fuuu
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-04-12, 15:27
Nie ma takich granic, których spaślak nie przekroczy, by usprawiedliwiać, szukać wymówek i afirmować swoje spaślactwo.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Grubas1960 2025-04-12, 21:01
Zgłoś
StickerBomb 2025-04-13, 10:17
RPD ma sporo pracy skoro jeszcze nie dotarł do tych debili.
Zgłoś
Harka 2025-04-15, 18:47
Wp🤬laj na siłkę a nie p🤬lisz kocopały.

podpis użytkownika

Tiaaaa
Zgłoś