[ Dodano: 2025-04-07, 12:36 ]
BTW. Jak dla mnie to wątek na Główną, nie na Soft.
No i c🤬j. Co kogo obchodzi co ludzie robią w swoich domach? Dziecku się krzywda stanie jak zobaczy cycki albo k🤬sa?
W średniowieczu całe rodziny spały nago w jednym łóżku, a rodzice po nocach j🤬i się przy dzieciach leżących obok. I co? I nic. Ta obsesja na temat nagości pojawiła się później, a kulminacja następiła w 19-stym wieku, czyli nie tak dawno.
Niech każdy sam ustala zasady w swojej chacie, nikomu nic do tego.
W sumie i masz racje, ale nadal czuje się zniesmaczony.
[ Dodano: 2025-04-07, 23:59 ]
Ciekawe czy już zajęła się sferą potrzeb intymnych swoich dzieci, czy jednak to dopiero przed nią...
BTW. Jak dla mnie to wątek na Główną, nie na Soft.
W sensie że wali konia swojemu synowi ?
W sensie że wali konia swojemu synowi ?
Dokładnie tak, to co ona robi to przecież jest parafilia. Stąd podejrzewam, że to o czym mówi to nie jedyne o czym myśli. Szczególnie gdy zacznie dostrzegać jego (choćby mimowolnie) erekcje.
W początkach internetu w Polsce, gdy fora zdawały się być anonimowe, nie mało było takich postów zatroskanych matek, które zastanawiały się czy nie powinny się opiekować tą sferą życia swoich dzieci. Krążą na bank z tego screeny ale nie będę ich szukał bo dzisiaj od razu wszyscy krzywo patrzą choćby na zainteresowania badawcze w tym kierunku

Dokładnie tak, to co ona robi to przecież jest parafilia. Stąd podejrzewam, że to o czym mówi to nie jedyne o czym myśli. Szczególnie gdy zacznie dostrzegać jego (choćby mimowolnie) erekcje.
W początkach internetu w Polsce, gdy fora zdawały się być anonimowe, nie mało było takich postów zatroskanych matek, które zastanawiały się czy nie powinny się opiekować tą sferą życia swoich dzieci. Krążą na bank z tego screeny ale nie będę ich szukał bo dzisiaj od razu wszyscy krzywo patrzą choćby na zainteresowania badawcze w tym kierunku
Nie wiem nigdy nie widziałem nie słyszałem aby matki były zainteresowane masturbacją swoich dzieci, chociaż w sumie to nie wiem jak miała by wyglądać ta "opieka"
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!