📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Ja bym nie mógł chodzić nago, bo bym dzieciaki trącał truskawą po głowach. A co do tego spaślaka, to i stary i dzieciaki dziwne że z głodu nie po zdychały. Kto miał by apetyt po takim widoku?
Ty Babosz fajnie masz w domu, A mnie się wydaje że największe lęki do tej samej płci to mają ukryte waginosceptyki.
O boże a dzieci w domu to już pedofilia... Więc zgaś światło i pod kołderkę na dżgy dżgy, nie zapomnij wyjąć wtyczki od odkurzacza z gniazdka. Czy tam pożegnać Renatkę i lulu. Bo jutro trzeba wstać o 7 msza.....
O boże a dzieci w domu to już pedofilia... Więc zgaś światło i pod kołderkę na dżgy dżgy, nie zapomnij wyjąć wtyczki od odkurzacza z gniazdka. Czy tam pożegnać Renatkę i lulu. Bo jutro trzeba wstać o 7 msza.....
Hmm, a gdy te dzieci zechcą przyprowadzić do domu kolegów? Nie wiem czy to takie okej będzie, o dziewczynie już niewspominając, choć co my tam możemy o dziewczynach wiedzieć jak jesteśmy piwniczakami, a dziewczyny znamy tylko z Jpegów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie