Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kutasorożec 2025-04-06, 22:46 26
Szkoda tych dzieci
Zgłoś
~Dostojny 2025-04-06, 22:50 5
Chyba wiem o co chodzi:

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
KANIBAL22 2025-04-06, 22:55 4
@K🤬sorożec: przeczytałem twój nick na szybko k🤬sożerca
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-04-06, 22:58 8
Ja bym nie mógł chodzić nago, bo bym dzieciaki trącał truskawą po głowach. A co do tego spaślaka, to i stary i dzieciaki dziwne że z głodu nie po zdychały. Kto miał by apetyt po takim widoku?
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-04-06, 23:03 5
No i c🤬j. Co kogo obchodzi co ludzie robią w swoich domach? Dziecku się krzywda stanie jak zobaczy cycki albo k🤬sa?
W średniowieczu całe rodziny spały nago w jednym łóżku, a rodzice po nocach j🤬i się przy dzieciach leżących obok. I co? I nic. Ta obsesja na temat nagości pojawiła się później, a kulminacja następiła w 19-stym wieku, czyli nie tak dawno.
Niech każdy sam ustala zasady w swojej chacie, nikomu nic do tego.
Zgłoś
Kutasorożec 2025-04-06, 23:03
KANIBAL22 napisał/a:

@: przeczytałem twój nick na szybko k🤬sożerca

hahaha xD wole pizzę niż hot dogi
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-04-06, 23:07 13
TwójCzarnyPan napisał/a:

No i c🤬j. Co kogo obchodzi co ludzie robią w swoich domach? Dziecku się krzywda stanie jak zobaczy cycki albo k🤬sa?
W średniowieczu całe rodziny spały nago w jednym łóżku, a rodzice po nocach j🤬i się przy dzieciach leżących obok. I co? I nic. Ta obsesja na temat nagości pojawiła się później, a kulminacja następiła w 19-stym wieku, czyli nie tak dawno.

Racja ja się ze starym kąpałem i wyrosłem na całkowicie normalnego użytkownika sadistica🙂
Zgłoś
Aporu 2025-04-06, 23:36
Ty Babosz fajnie masz w domu, A mnie się wydaje że największe lęki do tej samej płci to mają ukryte waginosceptyki.
O boże a dzieci w domu to już pedofilia... Więc zgaś światło i pod kołderkę na dżgy dżgy, nie zapomnij wyjąć wtyczki od odkurzacza z gniazdka. Czy tam pożegnać Renatkę i lulu. Bo jutro trzeba wstać o 7 msza.....
Zgłoś
Babosz 2025-04-06, 23:54 1
Aporu napisał/a:

Ty A mnie się wydaje że największe lęki do tej samej płci to mają ukryte waginosceptyki.
....

Czyli zaraz... Jedne gejki się trykają koncówkami a inne gejki ich za to wyzywają?

A za wszystko obrywają niczemu niewinni heteroseksualni ludzie?

To sam widzisz jakie te gejki są zj🤬e.
Zgłoś
Alternatyw 2025-04-07, 7:22 1
Nie wiem dlaczego ale jednak bardziej nienormalny wydał (i wydaje mi się) K🤬in niż ta naturystyczna mama.
Jeżeli nie ma to seksualnego podłoża to nie widzę przeszkód do chodzenia nago po swoim domu.
Jej ryzyko że o tym opowiada i naraża się na opinie sadolmózgów czy galopujących KonfPis-dów i innych zjebańców...no ale jak czuje misje i potrzebę to nie potempiam ani nie przeszkadzam...od tego mamy stróżów moralnosci z sadistica marszczących fredy i prasujących fałdy na byle gownie na portalu🙄😒😏
Zgłoś
okotdi 2025-04-07, 9:25 3
Alternatyw napisał/a:

Nie wiem dlaczego ale jednak bardziej nienormalny wydał (i wydaje mi się) K🤬in niż ta naturystyczna mama.
Jeżeli nie ma to seksualnego podłoża to nie widzę przeszkód do chodzenia nago po swoim domu.
Jej ryzyko że o tym opowiada i naraża się na opinie sadolmózgów czy galopujących KonfPis-dów i innych zjebańców...no ale jak czuje misje i potrzebę to nie potempiam ani nie przeszkadzam...od tego mamy stróżów moralnosci z sadistica marszczących fredy i prasujących fałdy na byle gownie na portalu🙄😒😏

A mnie zastanawia jak to sie dzieje, ze do kazdego tematu, jaki sie tu pojawia, mozna podlaczyc polityke?

Samo wyrazenie "swojego" zdania na dany temat to za malo. Trzeba sie podpierac zdaniem politykow, aktorow, sriktokerow czy innych k🤬a dzikichtrenerow.

Czy juz nie mozna napisac:
Mysle ze..., uwazam ze...
Tylko, on tak mowi albo ze pis po ( Wstaw co chcesz. Nie chce obrazac debili popierajacych innych debili )czy inne gowno tak powiedzial?!

J🤬e, sterowane barany!!!

A co do wypowiedzi grubej z powyzszego tematu:

C🤬j mnie interesuje, co w domu robi jakas locha lub ktokolwiek!

Interesuje sie moja wlasna dupa!

Pytanie brzmi:
Gruba pijesz???

podpis użytkownika

Brak sensownego podpisu.
Podaj dalej...
Zgłoś
Tulkas 2025-04-07, 10:05 1
Hmm, a gdy te dzieci zechcą przyprowadzić do domu kolegów? Nie wiem czy to takie okej będzie, o dziewczynie już niewspominając, choć co my tam możemy o dziewczynach wiedzieć jak jesteśmy piwniczakami, a dziewczyny znamy tylko z Jpegów
Zgłoś
BambiPMT 2025-04-07, 10:47 1
Jej syn ma skazę do ojca życia. Kaszalota ogląda.
Zgłoś
dabsterR 2025-04-07, 10:59 3
TwójCzarnyPan napisał/a:

Oj widzę że masz jakieś doświadczenie z rodzicami 😅
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie