Z opcją huśtania. Młody Koreańczyk z południa prawie się wylogował.
podpis użytkownika
Kupujcie Premium i wspierajcie sadola
W USA jest to jedna z głównych przyczyn śmiertelnych wypadków domowych wśród dzieci...
dobra zabawa
to podwieszanie, a nie piwo i trawa
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Szybko dzieciak miał dosyć c🤬jowego życia w takim wieku chciał zadyndać.
JoSeed napisał/a:
W USA jest to jedna z głównych przyczyn śmiertelnych wypadków domowych wśród dzieci...
Że dzieci się wieszają ? K🤬a jak c🤬jowa musi być tam sytuacja że tak młode dzieci tak szybko podejmują taką decyzje.
Widać że to jego pierwsza próba samobójcza, amator.
Najpierw to się wieszać, a potem płacz... Atencjusz p🤬lony...
Prawie, robi wielką różnicę.
W Korei Północnej dzieci nie mają takich problemów, nie ma tam takich kapitalistycznych wymysłów jak zjeżdżalnie do zabawy.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Mój ojciec miał ogromną stodołę pełną słomy i siana. Za gówniaka przywiązywaliśmy linę do najwyższej belki i bujaliśmy sie.... skacząc na miękkie siano .
Jak miałem z 12-13 lat rozbujałem się i skacząc puściłem linę, która niefortunnie zawiązała się z 3 razy w około mnie.... jak leciałem w dół przesunęła się w górę i zacisnęła się na szyi... chwilę mi zajęło żeby się odkręciła i mnie uwolniła... przez kilka dni chodziłem ze sznytami na szyi od przetarcia.
Ogólnie chore uczucie nie polecam nikomu ... Dziwne ze kogoś może to kręcić.
Uważajcie na siebie Pojeby.
Eeee już zaczyna lubić podduszanie...
siwy142490 napisał/a:
Mój ojciec miał ogromną stodołę pełną słomy i siana. Za gówniaka przywiązywaliśmy linę do najwyższej belki i bujaliśmy sie.... skacząc na miękkie siano .
Jak miałem z 12-13 lat rozbujałem się i skacząc puściłem linę, która niefortunnie zawiązała się z 3 razy w około mnie.... jak leciałem w dół przesunęła się w górę i zacisnęła się na szyi... chwilę mi zajęło żeby się odkręciła i mnie uwolniła... przez kilka dni chodziłem ze sznytami na szyi od przetarcia.
Ogólnie chore uczucie nie polecam nikomu ... Dziwne ze kogoś może to kręcić.
Uważajcie na siebie Pojeby.
Niestety nie każdy ma stodołę