Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
o................c 2012-06-24, 21:38
i tak z 5tys osob przyszlo tylko 250 strasznie musi byc nie lubiana
Zgłoś
j................0 2012-06-24, 21:40
;d sam bym się wybrał na taką imprezke to co kto robi ?
Zgłoś
s................2 2012-06-24, 21:42
Mozecie wierzyc lub nie, bylem tam, nic nie wynieslismy tylko mamy sprawe w sądzie za najście. Dziekuje dobranoc xd
Zgłoś
R................e 2012-06-24, 22:02 5
@up nie wierzę...

... że nic nie wynieśliście.
Zgłoś
L................r 2012-06-24, 22:03 1
sowiak92 napisał/a:

Mozecie wierzyc lub nie, bylem tam, nic nie wynieslismy tylko mamy sprawe w sądzie za najście. Dziekuje dobranoc xd

ale hardkorowo xd
Rodzice napisał/a:

@up nie wierzę...

... że nic nie wynieśliście.

I ten Twój nick :'D
Zgłoś
k................0 2012-06-24, 22:50
etam dzieci nie umieją się bawić, raz na jakiś czas kaleczny sex i zarzygane chodniki, chała.
Zgłoś
Suub 2012-06-24, 23:12 12
Nie liczy się ilość, ale jakość.

Za dawnych czasów gdy rok miał jeszcze dwa zera w nazwie byliśmy na imprezie zorganizowanej w jednym z lokali pawilonu usługowego. Taka mini galeria tylko że zamiast sklepów są takie firmy jak wynajem narzędzi, fryzjer, czy kominiarz. No i znajomy miał tam jeden lokalik po interesie rodziców, który to interes został przeniesiony w inne miejsce. Sam lokal został zaadaptowany na miejscówkę do wszelkiej maści melanżów. W skrócie. Po godzinie zamknięcia całych pawilonów do dyspozycji był również korytarz ....i dach na którym palony był grill. I stało się tak pewnego razu, że budzimy się rano i po ogarnięciu sytuacji i wypiciu zaporowo browara coby kac nie dogonił stwierdziliśmy, że gospodarz nam się zapodział. Za oknem deszcz nap🤬la, komórki nie odbiera... Więc zaczęliśmy składać do kupy całą historię od początku do końca. Gdzieś nam wyszło po drodze, że poleźliśmy do nocnego nad ranem i że raczej wróciliśmy już bez gospodarza. No więc nie zastanawiają się dwa razy polecieliśmy do rzeczonego sklpu i po drodze zaglądaliśmy gdzie się dało czy przypadkiem nie przysnął i nie został. Pani w nocnym stwierdziła, że nie wie nic bo dopiero zmianę zaczęła. No więc kupiliśmy piwko dla rozjaśnienia myśli i gdy wróciliśmy do lokalu stwierdziliśmy, że pod drzwiami stoi dwóch policjantów. W końcu zrozumieliśmy z ich tłumaczeń, że ktoś z bloku obok zauważył człowieka leżącego na dachu. Chyba nie muszę mówić kto to był. Dodam tylko, że policjanci pomogli nam go znieść i położyć do łóżka.

A parę lat później obejrzeliśmy "Kac Vegas".... Ktoś nam podj🤬 historię po prostu.

Sorry za długi post.
Czytał Tomasz Knapik
Zgłoś
M................f 2012-06-25, 0:15
Przaśny bauns jednym słowem.
Zgłoś
bania88 2012-06-25, 1:05 7
Zgłoś
darthbercik 2012-06-25, 10:26
Prawda jest taka, że u nas nie ma jak takiej imprezy zrobić, no chyba że sracie kasą na jakąś piękną chałupe, btw wczoraj w niemczech coś odwalili na 1500-2000 masek, a w USA rozwalili tylko 31 domów
Zgłoś
Kukła 2012-06-25, 11:50
Świetnie, fajnie tylko, że taka akcja już miała miejsce i przyszło "troche"wiecej ludzi bo 1,5 tys
Zgłoś
Gebofon 2012-06-25, 11:52
A ja k🤬a myślałem że jak zrobiłem w m6 najebkę na 40 osób to jestem pro..C🤬ja,nie jestem

podpis użytkownika

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
a................0 2012-06-25, 12:37
To rozpoczynające zdanie "nawet" pasuje tam jak garbaty do ściany.
Zgłoś
b................c 2012-06-25, 16:22
olsztyn.wm.pl/111173,Wielka-domowka-na-Witosa-15-latka-Ktos-zrobil-mi-...
Zgłoś
Kukła 2012-06-25, 17:16
K🤬a zapomniałem wstawić link di.com.pl/news/38394,10,0,Zaprosila_na_urodziny_tysiace_ludzi_przez_Fa...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie