HAHA ... Tylko czekalem na akcje jakiegos typa ktory zrobil szalona bibe biorac inspiracje z filmu "Project X" Myslac ze jest bogiem imprez

Ahhh, balkon na ostatnim piętrze, wiatrówka, czteropak browarów w lodówce, ukochana kobieta do podawania owych browarów, coś do pochrupania i też chętnie bym zabawiłbym się na tej imprezie
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Na miejscu rodziców naprędce bym dokonał spóźnionej aborcji.
Ain't diplomatic - you're so pathetic
And I piss on your church!
I'm the heretic
I ain't no preacher - no fuckin' teacher
The leech that sucks your life
podpis użytkownika
I'm the hereticAin't diplomatic - you're so pathetic
And I piss on your church!
I'm the heretic
I ain't no preacher - no fuckin' teacher
The leech that sucks your life
Jak się bawić to się bawić, drzwi wyj🤬 nowe wstawić

podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Do 23?
Hah. Do tej godziny nawet beforu bym nie skończył.
PS. Wyszedłem na imprezę w czwartek, wróciłem kilka godzin temu. Klikając w filmik z postu Creaters'a pomyślałem sobie, że jakbym się na nim zobaczył to chyba czas się zaszyć.
Hah. Do tej godziny nawet beforu bym nie skończył.
PS. Wyszedłem na imprezę w czwartek, wróciłem kilka godzin temu. Klikając w filmik z postu Creaters'a pomyślałem sobie, że jakbym się na nim zobaczył to chyba czas się zaszyć.
Zrobię filmik puszczę na jotuba a przy tym dodam kilka k🤬 c🤬jów p🤬lonych i od razu będę zajebista, P🤬lone gimnazja...
Leothyr - wiem że chciałeś być zajebisty ale ironizuje do k🤬y nędzy
Leothyr - wiem że chciałeś być zajebisty ale ironizuje do k🤬y nędzy

Jak się bawić to się bawić, drzwi wyj🤬, okna wstawić
Jesteś kobietą?

pwck87 napisał/a:
Zrobię filmik puszczę na jotuba a przy tym dodam kilka k🤬 c🤬jów p🤬lonych i od razu będę zajebista, P🤬lone gimnazja...
Jesteś kobietą?
Jak fajna impreza to najlepiej wezwać gliny aby poprawiły soie statystyki
wiadomo, skąd dzieciak wracał : sadistic.pl/pierwsza-impreza-w-zyciu-vt122901.htm1217519