Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kaelem 2013-04-06, 18:25 8
zawsze props dla takich filmów, kiedyś w końcu ruszę dupę
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-06, 21:07 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Szw3dzik 2013-04-06, 21:19 1
Za Lindsay zawsze piwo
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-06, 21:53
zna ktoś tytuł podkładu muzycznego do tego filmiku? z góry dzięki
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-06, 21:59 1
@pawelps

gramatik- day of so called glory
Zgłoś
Akkarin15 2013-04-06, 22:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-06, 22:38
Lubie gościa ale pale i pije. To on niema SIŁY RZUCIĆ SIŁOWNI, TO ON NIE MA SIŁY RZUCIĆ BIAŁKA ROZRABIANEGO Z WODĄ LUB MLEKIEM, NIE MA SIŁY NAPIĆ SIĘ Z KOLEGAMI PIWA W WEEKEND (nie mowie o wódzie) Żyj jak chcesz ale nie zrażaj mnie do siebie narzucając swój styl życia. Nie wiem nie jestem lekarzem ale te białka, srałka i inne co bierzesz wydaje mi się być bardziej szkodliwe niż papierosy.

Znam palaczy w wieku 80lat. Żadnego koksa powyżej 50 nie widziałem....
Zgłoś
small90 2013-04-06, 22:40 2
@up jebnij się w łeb
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-04-06, 23:05
Browar za Lindsey.
Zgłoś
KMD 2013-04-06, 23:19 1
Neonon, z całym szacunkiem, ale zabrzmiałeś jak jakiś nieudacznik życiowy ;D
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-06, 23:20
Dobre

Ide się uczyć języka C, bo ostatnio coś przestałem
W sumie mi się przypommniało jak to obejrzałem
Zgłoś
Pleso93 2013-04-06, 23:35
Zgłoś
masterwow 2013-04-06, 23:41
Lindsey Stirling fajna dupeczka, wezmę sobie do serca koksa rady i wreszcie do niej zagadam
Zgłoś
pauauek 2013-04-07, 14:34
Mi się wydaje, że to nie kwestia rzucenia np. palenia. Tylko kwestia pieniędzy, bo skoro nie będzie mnie stać dajmy na odżywki to nie osiągnę nic. Niestety żyjemy w takich czasach, że ten zamalowany papierek z nadrukowanym nominałem przekreśla większość marzeń i ambicji, a wręcz dołuje i kusi do alkoholu i innych używek- bo się dołujemy poprzez brak samorealizacji. Tak ciężka praca, sam ćwiczę na siłowni, ale biednych ludzi nawet nie stać na karnet na siłownie... Więc nie mogą się realizować.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem