👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zna ktoś tytuł podkładu muzycznego do tego filmiku? z góry dzięki

Lubie gościa ale pale i pije. To on niema SIŁY RZUCIĆ SIŁOWNI, TO ON NIE MA SIŁY RZUCIĆ BIAŁKA ROZRABIANEGO Z WODĄ LUB MLEKIEM, NIE MA SIŁY NAPIĆ SIĘ Z KOLEGAMI PIWA W WEEKEND (nie mowie o wódzie) Żyj jak chcesz ale nie zrażaj mnie do siebie narzucając swój styl życia. Nie wiem nie jestem lekarzem ale te białka, srałka i inne co bierzesz wydaje mi się być bardziej szkodliwe niż papierosy.
Znam palaczy w wieku 80lat. Żadnego koksa powyżej 50 nie widziałem....
Znam palaczy w wieku 80lat. Żadnego koksa powyżej 50 nie widziałem....
Neonon, z całym szacunkiem, ale zabrzmiałeś jak jakiś nieudacznik życiowy ;D

Dobre
Ide się uczyć języka C, bo ostatnio coś przestałem
W sumie mi się przypommniało jak to obejrzałem
Ide się uczyć języka C, bo ostatnio coś przestałem
W sumie mi się przypommniało jak to obejrzałem
Lindsey Stirling fajna dupeczka, wezmę sobie do serca koksa rady i wreszcie do niej zagadam

Mi się wydaje, że to nie kwestia rzucenia np. palenia. Tylko kwestia pieniędzy, bo skoro nie będzie mnie stać dajmy na odżywki to nie osiągnę nic. Niestety żyjemy w takich czasach, że ten zamalowany papierek z nadrukowanym nominałem przekreśla większość marzeń i ambicji, a wręcz dołuje i kusi do alkoholu i innych używek- bo się dołujemy poprzez brak samorealizacji. Tak ciężka praca, sam ćwiczę na siłowni, ale biednych ludzi nawet nie stać na karnet na siłownie... Więc nie mogą się realizować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie