Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Xevik20 2025-04-16, 16:14 5
To kara za rzucanie paczkami
Zgłoś
patmon 2025-04-16, 16:27 30
W tyj zasranej hameryce są tak głupi ludzie, że zwykłemu przeciętnemu Kowalskiemu nie chce się wierzyć 🤔
Ja się pytam; jak można dwa razy w ciągu paru minut odj🤬 to samo gówno. Rozumiem, że można mieć sp🤬olony ręczny, ale auto zostawiwszy na biegu z wyłączonym silnikiem nie ma możliwości pojechać sobie od tak, więc co? Zostawił na luzie? Przy drugim zdarzeniu znowu zaciągnął zepsuty ręczny, znowu zostawił na luzie auto i poszedł w p🤬du gadać? Brawa! Jak można nie słyszeć lub nie widzieć kątem oka odjeżdżającego vana? Jak można wysiąść nie sprawdzając czy ręczny trzyma i czy auto na biegu? Jprdle ludzie! To są te najmądrzejsze Hamerykany 🤣
Zgłoś
voyagerkg1 2025-04-16, 16:30 12
Co za debil

Zgłoś
mesjans 2025-04-16, 16:33 2
On chyba szybciej rozjebie w mak tego busa niż zrozumie że ręczny nie działa.
Zgłoś
StickerBomb 2025-04-16, 16:56 1
Debil roku, to tacy jak on teraz będą budować potęgę jusej?
Zgłoś
GrubyKleks 2025-04-16, 17:05 1
to debil jest i tyle
Zgłoś
bercisko 2025-04-16, 17:05 4
Ja tam widzę auto, które desperacko próbuje uwolnić się od kierowcy-debila
Zgłoś
napalonka23 2025-04-16, 17:13 2
Typowy amerykański kretyn, ale nie powiem, rozbawiła mnie ta akcja hahaha
Zgłoś
xon123x 2025-04-16, 18:14 1
Wyobraźcie sobie że macie rozj🤬y rozrusznik i brak ręcznego xDD ps. Pozdro były KURIER
Zgłoś
Jacson 2025-04-16, 19:37
Jaka pierdoła. Pewnie wywalili go z biura bo nic nie umiał, to znalazł pierwszą lepszą robotę.
Zgłoś
LukaResoviak 2025-04-17, 4:38
patmon napisał/a:

W tyj zasranej hameryce są tak głupi ludzie, że zwykłemu przeciętnemu Kowalskiemu nie chce się wierzyć 🤔
Ja się pytam; jak można dwa razy w ciągu paru minut odj🤬 to samo gówno. Rozumiem, że można mieć sp🤬olony ręczny, ale auto zostawiwszy na biegu z wyłączonym silnikiem nie ma możliwości pojechać sobie od tak, więc co? Zostawił na luzie? Przy drugim zdarzeniu znowu zaciągnął zepsuty ręczny, znowu zostawił na luzie auto i poszedł w p🤬du gadać? Brawa! Jak można nie słyszeć lub nie widzieć kątem oka odjeżdżającego vana? Jak można wysiąść nie sprawdzając czy ręczny trzyma i czy auto na biegu? Jprdle ludzie! To są te najmądrzejsze Hamerykany 🤣

Przeciez to automat tłuku
Zgłoś
pSTANLEY 2025-04-17, 11:25 1
Xevik20 napisał/a:

To kara za rzucanie paczkami

Ale mnie to zawsze denerwuje. Czasami sobie dorabiam rozwożąc paczki dla Amazona i nie rozumiem tych c🤬jów które rzucają paczkami, nawet kiedy klient nie widzi a tłumok na filmie robi to pod domem klienta. Nie chciałbym żeby ktoś rzucał czymś za co zapłaciłem i tak samo traktuję cudze paczki. Co ciekawe Amazon daje całkiem sporo czasu na doręczenia i wszystko można ogarnąć jeżdżąc zgodnie z przepisami i delikatnie obchodząc się z paczkami. Takie młotki kończą swoją pracę 3 godziny szybciej a potem dziwią się że pracodawca podkręca im normę.
Zgłoś
zeto88 2025-04-17, 11:40 3
LukaResoviak napisał/a:

Przeciez to automat tłuku

Automaty nie mają biegów i ręcznego? To nie skuter.
Zgłoś
DontCome1 2025-04-17, 15:15
Ale z niego gapcio
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie