W tyj zasranej hameryce są tak głupi ludzie, że zwykłemu przeciętnemu Kowalskiemu nie chce się wierzyć 🤔
Ja się pytam; jak można dwa razy w ciągu paru minut odj🤬 to samo gówno. Rozumiem, że można mieć sp🤬olony ręczny, ale auto zostawiwszy na biegu z wyłączonym silnikiem nie ma możliwości pojechać sobie od tak, więc co? Zostawił na luzie? Przy drugim zdarzeniu znowu zaciągnął zepsuty ręczny, znowu zostawił na luzie auto i poszedł w p🤬du gadać? Brawa! Jak można nie słyszeć lub nie widzieć kątem oka odjeżdżającego vana? Jak można wysiąść nie sprawdzając czy ręczny trzyma i czy auto na biegu? Jprdle ludzie! To są te najmądrzejsze Hamerykany 🤣
Ja się pytam; jak można dwa razy w ciągu paru minut odj🤬 to samo gówno. Rozumiem, że można mieć sp🤬olony ręczny, ale auto zostawiwszy na biegu z wyłączonym silnikiem nie ma możliwości pojechać sobie od tak, więc co? Zostawił na luzie? Przy drugim zdarzeniu znowu zaciągnął zepsuty ręczny, znowu zostawił na luzie auto i poszedł w p🤬du gadać? Brawa! Jak można nie słyszeć lub nie widzieć kątem oka odjeżdżającego vana? Jak można wysiąść nie sprawdzając czy ręczny trzyma i czy auto na biegu? Jprdle ludzie! To są te najmądrzejsze Hamerykany 🤣
On chyba szybciej rozjebie w mak tego busa niż zrozumie że ręczny nie działa.
Ja tam widzę auto, które desperacko próbuje uwolnić się od kierowcy-debila

Typowy amerykański kretyn, ale nie powiem, rozbawiła mnie ta akcja hahaha
Wyobraźcie sobie że macie rozj🤬y rozrusznik i brak ręcznego xDD ps. Pozdro były KURIER
Jaka pierdoła. Pewnie wywalili go z biura bo nic nie umiał, to znalazł pierwszą lepszą robotę.
patmon napisał/a:
W tyj zasranej hameryce są tak głupi ludzie, że zwykłemu przeciętnemu Kowalskiemu nie chce się wierzyć 🤔
Przeciez to automat tłuku
Xevik20 napisał/a:
To kara za rzucanie paczkami
Ale mnie to zawsze denerwuje. Czasami sobie dorabiam rozwożąc paczki dla Amazona i nie rozumiem tych c🤬jów które rzucają paczkami, nawet kiedy klient nie widzi a tłumok na filmie robi to pod domem klienta. Nie chciałbym żeby ktoś rzucał czymś za co zapłaciłem i tak samo traktuję cudze paczki. Co ciekawe Amazon daje całkiem sporo czasu na doręczenia i wszystko można ogarnąć jeżdżąc zgodnie z przepisami i delikatnie obchodząc się z paczkami. Takie młotki kończą swoją pracę 3 godziny szybciej a potem dziwią się że pracodawca podkręca im normę.
LukaResoviak napisał/a:
Przeciez to automat tłuku
Automaty nie mają biegów i ręcznego? To nie skuter.