Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dowcip o PO
T................n • 2013-06-08, 15:18
Życzenia Polaków na kolejną kadencję PO.

-Tylko zdrowia, bo resztę będziemy musieli ukraść aby przeżyć....

Okradać będą tych co sobie radzą, bo są zaradni, a nie są pasożytami ;(
Zgłoś
Z................N 2013-06-08, 23:41 10
Ciekawe jaki kit będą cisnąć na spotach przedwyborczych
Zgłoś
Karzeł94 2013-06-09, 0:14 3
Komu ty chcesz kraść w Polsce?
Zgłoś
r................h 2013-06-09, 3:01 1
Dowcip.

Życzenia Polaków po kolejnej półkadencji PiS.

-K🤬a i po jakiego c🤬ja te dwa lata?
Zgłoś
qmakk 2013-06-09, 4:56 6
I tak wygra PO albo PIS i tak bedzie h🤬jowo i tak bedziemy narzekac.
Zgłoś
Takeda 2013-06-09, 11:04 3
qmakk napisał/a:

I tak wygra PO albo PIS i tak bedzie h🤬jowo i tak bedziemy narzekac.

Strach pomyśleć, co by było gdybyśmy nie mieli na co narzekać. To jest wpisane w nasze narodowe DNA, moglibyśmy utracić tożsamość

podpis użytkownika

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
brylant1412 2013-06-09, 11:06
k🤬a ludzie czy to pis czy po to i tak samo będzie.to sa kolesie ze sobą chleją te same k🤬y r🤬ają na baletach i po co się napinacie lepiej jechać na grilla jak ja to zachwile zrobie p🤬lne sobie kilka browarków i mam wywalone na polityków .

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
BMWswap 2013-06-09, 11:06 1
PO - panowie odejdźcie
Zgłoś
S................0 2013-06-09, 11:12 2
wyj🤬em do niemiec i klade na to c🤬j.. nie chcecie up🤬lic im glow to mordy w kubel.. nawet ciapaki z turcji zrobili ostatnio u siebie rozp🤬ol.. k🤬a co z wami
Zgłoś
Z................s 2013-06-09, 11:49
@Simon2020 - Najpierw piszesz, że wyjechałeś do niemiec i p🤬lisz, że mają zamknąć mordy? Ty jesteś jeszcze gorszy bo wyj🤬eś do wroga a i też nie chciałeś im uj🤬 głów tylko wybrałeś ucieczkę, tchórzu.
Zgłoś
d................s 2013-06-09, 12:24 1
Simon2020
Wyjazd do Niemiec? Wspaniała inwestycja na przyszłość!
Zgłoś
oozyxak0o 2013-06-09, 13:54
Mimo iż każdy wie,że Kaczyński nic nie zrobił dla Polski i że jest to człowiek chory umysłowo to i tak wygra następne wybory. Jednak szkoła c🤬ja daje. Bo społeczeństwo debilne...
Zgłoś
merh 2013-06-09, 17:48
p🤬le.zainwestuje w naklejki i oblepie wszystkie ryje z po,pisu,sld i innych kutafonów ze słupów. Jebne na naklejce gębe Korwina,albo innego prawicowca i h🤬j. chodzi mi o podejscie do spraw społecznych. Niech wreszcie odetną socjal pijakom,cyganom i innym nierobom. Nie moge patrzeć jak sie k🤬y prowadzają co roku z nowym bachorem,na ktorego kasa płynie wyłącznie z budzetu państwa.Mnie nie stać,to sobie bachora nie robie. Prawo powinno być tak skonstruowane,ze jesli bierzesz socjala,to nie masz prawa ubiegać sie o niego,po urodzeniu kolejnej mordy do wyzywienia,skoro nie masz nawet dla siebie.Do tego powinni zaostryć cło na towary,ktore spokojnie sami jesteśmy w stanie wyprodukować w podobnych kosztach.W szczegolnosci plony rolne. co za h🤬j importuje zboże,buraki cukrowe czy truskawki do kraju,gdzie tego jest na pęczki.Jeb podateczkiem!Czy nie mozemy jako obywatele stworzyć konstytucji opartej na sprawdzonych wzorcach?Dla przykładu ile p🤬lenia i straty hajsu jest w wydziale komunikacji.Zamiast przypisać tablice do własciciela i mieć z głowy,to k🤬a jakieś probne,h🤬je muje,300zł itd. Jest wiele krajow,gdzie potrafili ten problem roziwazać i jak ktos tam sprawy załatwia,to z przyjemnoscią.
Do tego wszedobylskie promowanie gejostwa i multikultury,ktora prowadzi do kolejnych wojen a'la wojny krzyżackie. I tego jestem pewien,że kolejna wojna bedzie na tle religijnym.I bedzie krwawa.

Wk🤬iłem sie na samą myśl,że po znowu bedzie liczyło głosy. Nie potrzebuje maści.
Zgłoś
AdiX 2013-06-09, 17:52 1
Za PISu wskaźniki gospodarcze, to były k🤬a CUDA, w porównaniu do tych, od ekipy kaszuba. Pamiętaj ciemny narodzie: "to wina kryzysu".
Zgłoś