Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dowcip prognostyczny
vonBeton • 2013-05-26, 19:44
Polska rok 2035. Dwóch kumpli idzie sobie wieczorem ulicą po zdewastowanym osiedlu, nad ich głowami widoczne są minarety meczetu, w jednej z uliczek widać parkę pederastów w chwili miłosnego uniesienia, gdzie indziej grupa cz🤬chów gw🤬ci kobietę, z oddali słychać echa zamieszek wywołanych przez ciapatych. Za ostanie pieniądze z niewielkiej pensji kupili sobie po browarze i obserwując otoczenie jeden mówi do drugiego:

- stary jak myślisz udało nam się w końcu osiągnąć tolerancję w naszym kraju ?

Kolega zamyślony rogląda się i mówi :

-Nie... Jeszcze będzie o wiele gorzej.

witam, to mój pierszy post więc proszę delikatnie linczować xD
Zgłoś
a................s 2013-05-27, 2:26 1
vonBeton napisał/a:

xD

Mam mieszane uczucia, dać piwo czy nie dać...
Zgłoś
Z................D 2013-05-27, 9:55 6
vonBeton napisał/a:

Polska rok 2035.

Oni będą wiedzieli co z nimi zrobić

Zgłoś
f................r 2013-05-27, 14:11 1
@up, jak widzę te obleśną czerwień, napis Reich i okrzyk fuhrer, to mam ochote komuś przyp🤬olić. Wyp🤬alaj z tym pseudoneonazizmem.
Zgłoś
F................3 2013-05-28, 11:26
@up

W takim razie nie polecam oglądać Upadku, Stalingradu lub innych filmów historycznych
Zgłoś
Z................D 2013-05-28, 14:43
froqer napisał/a:

@up, jak widzę te obleśną czerwień, napis Reich i okrzyk fuhrer, to mam ochote komuś przyp🤬olić. Wyp🤬alaj z tym pseudoneonazizmem.

Wyjdź,
Przeczytaj/zagraj w Metro 2033,
możesz wracać.
Zgłoś
f................r 2013-05-28, 23:38 1
@2up, nie, to zupełnie co innego. Poznawanie historii a mówienie, że naziści powstaną i zrobią coś dobrego, to dwie różne rzeczy.

@up, może sobie być nawet Szynobus 3000, symbolika jest jednoznaczna.
Zgłoś