Polska rok 2035. Dwóch kumpli idzie sobie wieczorem ulicą po zdewastowanym osiedlu, nad ich głowami widoczne są minarety meczetu, w jednej z uliczek widać parkę pederastów w chwili miłosnego uniesienia, gdzie indziej grupa cz🤬chów gw🤬ci kobietę, z oddali słychać echa zamieszek wywołanych przez c🤬tych. Za ostanie pieniądze z niewielkiej pensji kupili sobie po browarze i obserwując otoczenie jeden mówi do drugiego:
- stary jak myślisz udało nam się w końcu osiągnąć tolerancję w naszym kraju ?
Kolega zamyślony rogląda się i mówi :
-Nie... Jeszcze będzie o wiele gorzej.
witam, to mój pierszy post więc proszę delikatnie linczować xD
Konto usunięte
2013-05-26, 19:46
Za to
vonBeton napisał/a:
xD
zostniesz wychłostany
@Jopas91
Czy to propozycja o.O
Konto usunięte
2013-05-26, 20:01
Konto usunięte
2013-05-26, 20:27
Ty cioto pieprzona , to nie jest Irlandia ani Szwecja ! Żyjemy w Polsce mimo głupiego rządu nie damy c🤬tym rządzić Polską : )
Konto usunięte
2013-05-26, 20:29
@up jeszcze się k🤬a zdziwisz, jak im rząd mieszkania socjalne zafunduje.
neatattendant napisał/a:
@Jopas91
Czy to propozycja o.O
podpis użytkownika
Lubię gify
vonBeton napisał/a:
witam, to mój pierszy post więc proszę delikatnie linczować
Dupa z Ciebie a nie prognosta...
...każdy by tylko narzekał, marudził, skamlał i jęczał, jak przed wojną, wiem bo pamiętam.
Konto usunięte
2013-05-26, 22:22
To się zdecyduj muzułmanie czy pederaści. Bo obydwie te rzeczy naraz to tylko w twojej zrytej bani.
@Loaloa
Czyli rozumiem, że dwa te zjawiska na raz nie istnieją, a więc kraje takie jak Francja czy Holandia są wyłącznie wymysłem mojej chorej psychiki i istnieją wyłącznie w moim umyśle. Idąc dalej tym tokiem rozumowania w przypadku gdy wyjeżdżasz na wakacje do Francji tak naprawdę przenosisz się do matrixa wykreowanego przez moją osobę. Ale oczywiście ta teoria może być błędna i twój komentarz można wyjaśnić tym, że k***a siedzisz w jaskini na syberii i nie masz pojęcia o świecie.
Konto usunięte
2013-05-26, 23:45
W momencie kiedy w Polsce zacznie c🤬tym się podobać, p🤬lę zarabianie pięć razy tyle ile w kraju i wracam. Wcześniej odłożę pieniądze żeby utrzymać moją kobietę i ewentualne dzieci. Po powrocie wejdę do meczetu owinięty w świńską tuszę i ładunki wybuchowe i się wyp🤬olę w kosmos zabierając ze sobą tylu brudnych sk🤬ieli ile dam radę. Tyle.
@up Jeśli nie wysadzi cię żaden c🤬ty za obrazę ich śmiesznej religii to przysięgam ja to zrobię!
PS. Widzę, że rozpaczliwie chcesz, żeby ktoś zwrócił na ciebie uwagę więc niniejszym to czynię.
Konto usunięte
2013-05-27, 0:21
Zmień nick na vonBongman i czuj się jak u siebie.
Piwo na zachętę bo jest nieźle ;]
podpis użytkownika
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm
wciąż uważam za chorobę."
Jak na pierwszy post to świetnie. Piwko
podpis użytkownika
" Cóż komu z tego, że zjadł wszystkie rozumy, jeśli nie ma własnego... " - Sokrates