👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie dość, że brzydka to jeszcze sobie postanowiła, że nigdy nie weźmie penisa do ręki... Z takim nastawieniem to raczej nigdy nie zazna kutangi między nogami :<
TB303 napisał/a:
Mnie bardziej intryguje inna kwestia: To jest on czy ona?
![]()
Jest to, ono
TB303 napisał/a:
Nie wiesz czy walić czy zacisnąć pośladki?

Przypomniał mi się ten filmik gdzie nadziali indyka malym kurczakiem i wkrecili córkę że indyk był w ciąży
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Cytat:
![]()
Oczywiście, że "on". Mówi się "ten" indyk.

Tu się nie ma co śmiać bo podejrzewam, że dobra 1/3 tych p🤬dek szlajających się po galeriach albo spijających te modne kawki uwierzyłaby, że to serio indyczy penis.
Ptfu... co za paskudztwo... dobrze że ten indyk nie żyje i nie wie co za stwór mu rękę w dupe wsadza
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie