📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Szczecinie i okolicach jest to dowód kultury niemieckiej i tych nazistowskich gęb, które podrzucają nam do lasów śmieci.

hahh jaki sadol lata z transparentami jak 70 leci wzburzony dziadek

Powinni takie kary dopierdzielać, żeby taki rolas (bo oni przeważnie wywożą do lasu...) zastanawiał się przez miesiąc jak rodzinę wyżywić, wtedy może by zrozumiał. Najgorsze jest to, że najmocniej zaśmiecają ci którzy utrzymują się z przyrody (czyli np. rolnicy). Nogi z dupy bym powyrywał za śmiecenie w lesie. W mieście jak chcecie to brudźcie do woli, bo tam zawsze jest szansa, że ktoś to uprzątnie. Natomiast w takich lasach to leży i leży...
Grzywna za takie wykroczenie powinna wynosić 10000PLN, w przypadku recydywy X2, kolejnej recydywy X3 ...itd. Jak kasa jest nie do sciągnięcia, możliwość odpracowania kary na stawisku "sprzątacza lasu"...

a dało by się spalić kapcia jeszczę tymi oponkami dowód sk***ysyństwa!

Co ma do tego kultura polska? Takie zdjęcie jest dowodem na głupotę człowieka który coś takiego zrobił. Jesteśmy mistrzami w mówieniu o sobie źle. Ja identyfikuję się z polską kulturą, uważam że jest wspaniała, czuję się jej częścią i jednocześnie jak większość uważam takie zachowanie za w naganne najwyższym stopniu a taki komentarz jako Polaka mnie obraża.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie