Spływ stylem flisackimi! Podobało mi się 😏
Swoją drogą to jaki to musi być ciężar...
Swoją drogą to jaki to musi być ciężar...

pfefe napisał/a:
Czemu mam wrażenie że nikt z załogi nie był trzeźwy??
Zadałeś pytanie nad którym tylko ty się zastanawiasz. Żeby odj🤬 taką akcję, trzeba więcej debili niż załoganci z kapitanem. Tam nie było trzeba arkoholu.
P.s. Tylko pierwszy post pod tym filmem ma jakiś głębszy sens i nie był pisany na siłę - dla piw. Ale to nawet lepiej, bo wasze komentarze częściej są sporo ciekawsze niż same komentowane treści

Kilkaset lat specjalnej selekcji i wszędobylska wóda. Co mogło pójść nie tak? Mi osobiście brakuje tylko typa z harmoszką, żeby odpowiednio oprawić to wydarzenie.
Jaka jest tam strefa czasowa? Materiał wrzucony tu po 10, godzina na kamerze 14.
Niech zbawia ci Niebiosa
Od biesów duszę! - Wziąwszy kuszę,
Zabiłem albatrosa.
podpis użytkownika
Dlaczego, stary, patrzysz tak?Niech zbawia ci Niebiosa
Zabiłem albatrosa.
Fuelled_by_hate napisał/a:
Jaka jest tam strefa czasowa? Materiał wrzucony tu po 10, godzina na kamerze 14.
Akcja ma miejsce w porcie Plastun który jest częscią Kraju Nadmorskiego, która jest jednostką administracyjną Rosji która ma stolicę we Władywostoku a więc w c🤬j daleko od nas za to całkiem blisko do Japonii

Dlaczego w kacapowie są murzyńskie murzyki ?
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
pfefe napisał/a:
Akcja ma miejsce w porcie Plastun który jest częscią Kraju Nadmorskiego, która jest jednostką administracyjną Rosji która ma stolicę we Władywostoku a więc w c🤬j daleko od nas za to całkiem blisko do Japonii Obowiązuje tam strefa czasowa UTC+10 przez cały rok
Cóż, faktycznie w c🤬j daleko, stąd te nieścisłości czasowe.

podpis użytkownika
Dlaczego, stary, patrzysz tak?Niech zbawia ci Niebiosa
Zabiłem albatrosa.