Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:56
Drogowy morderca
Dżepetto • 2024-09-15, 15:25
Na Trasie Łazienkowskiej doszło do wypadku, w którym zginął kierowca Forda, a kobieta i dwoje dzieci (pasażerowie) przeszło operacje. Ford został staranowany przez VW, którym jechało 3 pijanych mężczyzn. Nikt nie przyznaje się do prowadzenia auta.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Heliar 2024-09-15, 19:41 2
Jakiej maści te ochleje?
Zgłoś
ukSz 2024-09-15, 19:50 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
WolvX 2024-09-15, 20:00 3
W USA cała trójka byłaby oskarżona o spowodowanie śmierci. A brak współpracy byłby czynnikiem obciążającym.
Zgłoś
Insaner 2024-09-15, 20:11 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Caanonierka 2024-09-15, 20:12 8
AKURAT!!!!😁😁😁

Zgłoś
baronturbina 2024-09-15, 20:29 5
Zgłoś
adamaniedam 2024-09-15, 20:33 8
Nie rozumiem jak po wypadku można nie wiedzieć, kto kierował? Odcisk pasa, krew na siedzeniu, podrapane łapy przez poduszkę i plastiki... do tego nie trzeba chyba jakieś technologii NASA, żeby w 2h jak działa prokurator na miejscu, żeby to ogarnąć.
Zgłoś
Siriuz 2024-09-15, 20:35
baronturbina napisał/a:

w wydychanym powietrz

Nie będę weryfikował czy dobrze wygooglaleś czy mówisz z doświadczenia, ja nigdy nie miałem nic innego niż 0,0 więc nie wiem co sie dzieje jak ktoś ma więcej, ale nie chcę się zastanawiać co by było i w Polsce dzięki tolerancji 0,2 nie muszę, w zasadzie to powinno być nawet 0,5 jak choćby w Finlandii. Nie wspomnę o 0,8 w USA. W Rosji jest chyba 0,0 - tak twierdzi googiel. To stamtąd czerpiesz takie pomysły?
Zgłoś
metyoo 2024-09-15, 20:35 1
Zgłoś
Siriuz 2024-09-15, 20:40
metyoo napisał/a:

przyjedzie technik, pobierze materiały DNA z kierownicy, ew. z poduszki i wszystko będzie jasne, może sobie mówić, że nie on do ostatniego dnia w pierdlu
nie zapomnij o kilogramie jabłek!

To tylko jeśli były sfermentowane. Ja za takimi nie przepadam.
Zgłoś
Damianos88 2024-09-15, 20:53 1
Oskarżyć wszystkich o spowodowanie śmierci i ktoś sypnie kolegę
Zgłoś
baronturbina 2024-09-15, 20:55
Siriuz napisał/a:

Nie będę weryfikował czy dobrze wygooglaleś czy mówisz z doświadczenia, ja nigdy nie miałem nic innego niż 0,0 więc nie wiem co sie dzieje jak ktoś ma więcej, ale nie chcę się zastanawiać co by było i w Polsce dzięki tolerancji 0,2 nie muszę, w zasadzie to powinno być nawet 0,5 jak choćby w Finlandii. Nie wspomnę o 0,8 w USA. W Rosji jest chyba 0,0 - tak twierdzi googiel. To stamtąd czerpiesz takie pomysły?

Rosja ma 0,3‰ pomyliłeś z swoją Białorusią bo tam
Masz 0,0‰. Zastanawiałeś się czy nie masz problemów z alkoholem? Zdrowy człowiek nie zakłada „ale nie chcę się zastanawiać co by było i w Polsce dzięki tolerancji 0,2 nie muszę”. Zdrowy człowiek nie wsiada jeśli pił dnia poprzedniego. Co do pracy polskiej policji i służb możemy na PW pogadać jeśli masz potrzebę.
Zgłoś
Wysok1990 2024-09-15, 21:07 1
BambiPMT napisał/a:

No to w takim przypadku cała trójka powinna pierdzieć. Teraz tylko dwójka ma wybór. Albo mowią, który to i tylko 2 lata, albo wszyscy
po minimum 15.

Może nie pamiętają który prowadził taka bania była
Zgłoś
Expel 2024-09-15, 21:09 1
to teraz wakacje w emiratach
Zgłoś
warszawiak123 2024-09-15, 21:10 2
Jeżeli chłopaki są artystami a wynik na alkomacie wskazuje że mogą śpiewać jak Beata to sąd potraktuje ich łagodnie że względu na osiągnięcia artystyczne. Tak czy inaczej polecam mecenasa od Najsztuba prawko zabrane auto bez przeglądu emerytka na pasach a ten został uniewinniony a kobita 2m przykryta ziemią. Tak poważnie to mondeo jest bezpiecznym autem a taka tragedia. Miasto w kamerach, odiski palców na kierownicy gałce biegów, ślini/krew na poduszce . Jeżeli mieli pasy to widać który mostek przestawiony w zależności jak siedzieli. Chyba że sprawą zajmuje się załoga od majtkaczyka czy jakoś tak to zaskoczą opinię publiczną. Jak tak komendant policji? Dachować na prostej drodze to sztuka dostał mandat?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem