w wydychanym powietrz
Nie będę weryfikował czy dobrze wygooglaleś czy mówisz z doświadczenia, ja nigdy nie miałem nic innego niż 0,0 więc nie wiem co sie dzieje jak ktoś ma więcej, ale nie chcę się zastanawiać co by było i w Polsce dzięki tolerancji 0,2 nie muszę, w zasadzie to powinno być nawet 0,5 jak choćby w Finlandii. Nie wspomnę o 0,8 w USA. W Rosji jest chyba 0,0 - tak twierdzi googiel. To stamtąd czerpiesz takie pomysły?
przyjedzie technik, pobierze materiały DNA z kierownicy, ew. z poduszki i wszystko będzie jasne, może sobie mówić, że nie on do ostatniego dnia w pierdlu
nie zapomnij o kilogramie jabłek!
To tylko jeśli były sfermentowane. Ja za takimi nie przepadam.
Nie będę weryfikował czy dobrze wygooglaleś czy mówisz z doświadczenia, ja nigdy nie miałem nic innego niż 0,0 więc nie wiem co sie dzieje jak ktoś ma więcej, ale nie chcę się zastanawiać co by było i w Polsce dzięki tolerancji 0,2 nie muszę, w zasadzie to powinno być nawet 0,5 jak choćby w Finlandii. Nie wspomnę o 0,8 w USA. W Rosji jest chyba 0,0 - tak twierdzi googiel. To stamtąd czerpiesz takie pomysły?
Rosja ma 0,3‰ pomyliłeś z swoją Białorusią bo tam
Masz 0,0‰. Zastanawiałeś się czy nie masz problemów z alkoholem? Zdrowy człowiek nie zakłada „ale nie chcę się zastanawiać co by było i w Polsce dzięki tolerancji 0,2 nie muszę”. Zdrowy człowiek nie wsiada jeśli pił dnia poprzedniego. Co do pracy polskiej policji i służb możemy na PW pogadać jeśli masz potrzebę.
No to w takim przypadku cała trójka powinna pierdzieć. Teraz tylko dwójka ma wybór. Albo mowią, który to i tylko 2 lata, albo wszyscy
po minimum 15.
Może nie pamiętają który prowadził taka bania była
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie