Znam przypadek 3 tygodnie po pierwszej dawca i covid (choroba).
Ja nie wiem dokładnie jak oni to mierzą te procenty. Z grubsza w szczepionce to chodzi podobno o to, że po niej możesz zachorować ale przejdziesz chorobę lekko. To znaczy że przejdziesz chorobę w domu bez jechania do szpitala pod tlen. Jak twój znajomy zachorował to można spojrzeć na to pozytywnie ... dzieki szczepionce przeżył.
Apropo filmu nasuwa mi się taka myśl, pan ratownik z racji wykonywania zawodu był w pierwszym etapie szczepień więc na 99 procent jest zaszczepiony bo nie oszukujmy się to szczepienie nie było dobrowolne. Więc gościu co się zassczepil jest takim hipokrytą że straszy ludzi przed szczepieniami ?
Nie dawajcie pożywki dla antyszczepionkowcow.
Pozdrawiam
Ja nie wiem dokładnie jak oni to mierzą te procenty. Z grubsza w szczepionce to chodzi podobno o to, że po niej możesz zachorować ale przejdziesz chorobę lekko. To znaczy że przejdziesz chorobę w domu bez jechania do szpitala pod tlen. Jak twój znajomy zachorował to można spojrzeć na to pozytywnie ... dzieki szczepionce przeżył.
Pokaż badania wskazujące że po szczepionce przechodzi się covid lżej. To nie jest cel szczepionki.
Widzę na sadolu sporo pro szczepionkowców. Ja jedną i drugą skrajną stronę uważam za debili. Sam nie mam zamiaru się szczepić. Jesteśmy dorośli, każdy odpowiada za siebie. Chcesz nosić maski, rękawiczki i się szczepić? Droga wolna. Nie chcesz tych rzeczy? Droga wolna a nie przymus...
To by się sprawdziło, jeżeli antyszczepionkowcy mieliby zakaz chodzenia do szkół, knajp, czy sklepów dla normalnych ludzi. Inaczej wciąż będzie dochodzić do mutacji i nie wiadomo, czy szczepionka będzie miała wpływ na wszystkich. To tu jest pies pogrzebany, że foliarz może zarazić człowieka. Gdyby to było ryzyko tylko tych nieszczepionych to faktycznie byłaby ich sprawa i nawet lepiej, jakby tępaków ze społeczeństwa ubyło.
Widzę na sadolu sporo pro szczepionkowców. Ja jedną i drugą skrajną stronę uważam za debili. Sam nie mam zamiaru się szczepić. Jesteśmy dorośli, każdy odpowiada za siebie. Chcesz nosić maski, rękawiczki i się szczepić? Droga wolna. Nie chcesz tych rzeczy? Droga wolna a nie przymus...
Jeśli jesteś młody i zdrowy to prawdopodobienstwo ze "coś ci się stanie" jak się nie zaszczepisz jest bardzo małe ... ale jest. No ale możesz to roznosić. Wyobraź sobie sytuację że zachorowałes i zaraziłęś babcię a ona zmarłą.
Wymień tych sportowców, proszę.
Poszukaj sobie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie