👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lego Mindstorms. Ta aplikacja to jeszcze nic spektakularnego. Jak ktoś jest ciekaw to jest tego sporo na jutubie.
świata nie podbił, do drukowania banknotów też się nie nadaje. ale grunt to satysfakcja.

Gosciu mógłby zrobić tak, że piksel = kropka długopisowa. Co prawda by dłużej zajeło (conajmniej sądząc po filmiku nie wielkie prędkości mają te silniczki) ale efekt imho byłby lepszy

To raczej plotter a nie drukarka. Pomysł fajny. Lego to super zabawka, również dla dorosłych

podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
Naprawdę nie ma się czym podniecać, miałem kiedyś do czynienia z NXT i robiło się o wiele ciekawsze rzeczy.
Swoją drogą drukarka strasznie nieudolnie zbudowana, działanie też pozostawia wiele do życzenia.
Swoją drogą drukarka strasznie nieudolnie zbudowana, działanie też pozostawia wiele do życzenia.

ztcp to dziesięć lat temu można było sobie taki zestaw kupić, gotowy od lego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie