Lego Mindstorms. Ta aplikacja to jeszcze nic spektakularnego. Jak ktoś jest ciekaw to jest tego sporo na jutubie.
świata nie podbił, do drukowania banknotów też się nie nadaje. ale grunt to satysfakcja.
K🤬a geniusz. Po co mi normalna drukarka, zaraz do niego napisze żeby mi z lego zrobił, będę się wyłamywał jakością drukowanych notatek i ściąg.

mogl najpierw kamere z lego zrobic, bo krecone nalesnikiem
Myślałem, że będzie klocki lego drukował w 3d.
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Gosciu mógłby zrobić tak, że piksel = kropka długopisowa. Co prawda by dłużej zajeło (conajmniej sądząc po filmiku nie wielkie prędkości mają te silniczki) ale efekt imho byłby lepszy
. Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!

podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
To raczej plotter a nie drukarka. Pomysł fajny. Lego to super zabawka, również dla dorosłych

podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
Naprawdę nie ma się czym podniecać, miałem kiedyś do czynienia z NXT i robiło się o wiele ciekawsze rzeczy.
Swoją drogą drukarka strasznie nieudolnie zbudowana, działanie też pozostawia wiele do życzenia.
Swoją drogą drukarka strasznie nieudolnie zbudowana, działanie też pozostawia wiele do życzenia.

ztcp to dziesięć lat temu można było sobie taki zestaw kupić, gotowy od lego.