Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cyrk 2017-04-04, 7:52 51
Wolny rynek po platformersku...
Zgłoś
Ronoaro 2017-04-04, 7:56 7
Wyrok nieprawomocny, poczekajmy na apelację.
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-04, 8:19 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
juzeg 2017-04-04, 8:22 43
Czyli aptekarz może nie sprzedać pigułek ale drukarz musi drukować wszystko co mu każą? Gdzie sens gdzie logika
Zgłoś
ProVVe 2017-04-04, 8:31 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pazuzu 2017-04-04, 8:50 10
Drukarz katol, pewnie jareczkowi czy rydzykowi by za darmo wydrukował i jeszcze by loda zrobił z wdzięczności
Zgłoś
~Velture 2017-04-04, 8:59 124

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Wiewór 2017-04-04, 9:00 39
I dobrze, że przegrał. Wyobrażacie sobie jak będzie funkcjonować kraj gdzie wszędzie czegoś się komuś odmawia przez uprzedzenia?
Na stacji benzynowej facet mówi, że jest Ż__em więc odmawia sprzedawania wieprzowych niekoszernych kanapek. Idziesz na targ a ukrainiec ci mówi, że on nie obsługuje Polaków. Idziesz do knajpy a tam kartka na drzwiach "obcokrajowcy wchodzą wejściem dla służby". W sklepie spożywczym znowu nie obsługują narodowców.

Oczywiście jak na państwo prawa przystało są równi i równiejsi. Mitologia chrześcijańska jest uprzywilejowana. Lekarz może nie wystawić recepty na antykoncepcję. Może odmówić legalnego skrobania. A aptekarz może nie sprzedawać leków. I to jest podobno zgodne z prawem.
Zgłoś
scrab 2017-04-04, 9:08 4
Abraxus napisał/a:

I dobrze, że przegrał. Wyobrażacie sobie jak będzie funkcjonować kraj gdzie wszędzie czegoś się komuś odmawia przez uprzedzenia?
Na stacji benzynowej facet mówi, że jest Ż__em więc odmawia sprzedawania wieprzowych niekoszernych kanapek. Idziesz na targ a ukrainiec ci mówi, że on nie obsługuje Polaków. Idziesz do knajpy a tam kartka na drzwiach "obcokrajowcy wchodzą wejściem dla służby". W sklepie spożywczym znowu nie obsługują narodowców.

Oczywiście jak na państwo prawa przystało są równi i równiejsi. Mitologia chrześcijańska jest uprzywilejowana. Lekarz może nie wystawić recepty na antykoncepcję. Może odmówić legalnego skrobania. A aptekarz może nie sprzedawać leków. I to jest podobno zgodne z prawem.

Zgadzam się w 100%
Zgłoś
janlew 2017-04-04, 9:18 69
A gówno. Albo uznajemy prawo własności, albo jesteśmy bolszewickim ścierwem i je podważamy.
Co następne? Może do domu mam ich wpuszczać? Moja drukarnia i moja sprawa z kim dobijam targu, a komu każe wyjść.
W katolickim kraju, katolik został ukarany za to że nie chce oferować usług propagującym sodomię. Czy to jest żart???
Panie Ziobro bierz się pan za te sądy i to jak najszybciej. Najlepiej to każdego kto miał rodziców w aparacie PRL, lub sam do niego należał, won z sądów Rzeczypospolitej!
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-04, 9:39 1
Ehhh... jak dla mnie sprawa jest śmieszna. Jeden drukarz nie wydrukuje do pójdę do innego, ewentualnie dorzucę grosza i po ptokach. Sędziemu się nie dziwię, bo do tematu lgbt lepiej ręki nie przykładać, jak drukarz będzie chciał się sądzić dalej niech idzie do wyższej instancji i tam niech się martwią.
A co do całej sprawy, to już spór ideowy.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2017-04-04, 9:41 3
A gdyby tak u drukarza wisiał regulamin obsługi klientów w którym zawarłby wyjątki w obsłudze klientów to czy było by to wtedy zgodne z prawem? Wchodzi do drukarni odmieniec i widzi że tu go nie obsłużą. Powiesić regulamin schować cennik bo jeśli wisi cennik z ofertą to jest to wiążące dla drukarza i nie może odmówić wykonania oferty. Być może nie mam racji to dobrze by było gdyby student albo absolwent prawa nam to wyjaśnił. Jestem ciekawy jak w zgodzie z obowiązującym prawem móc zabezpieczyć się przed tymi megalomanami z lgtb.
Zgłoś
nowynick 2017-04-04, 9:45 1
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-04, 9:50 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem