👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czyli aptekarz może nie sprzedać pigułek ale drukarz musi drukować wszystko co mu każą? Gdzie sens gdzie logika
Drukarz katol, pewnie jareczkowi czy rydzykowi by za darmo wydrukował i jeszcze by loda zrobił z wdzięczności
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
I dobrze, że przegrał. Wyobrażacie sobie jak będzie funkcjonować kraj gdzie wszędzie czegoś się komuś odmawia przez uprzedzenia?
Na stacji benzynowej facet mówi, że jest Ż__em więc odmawia sprzedawania wieprzowych niekoszernych kanapek. Idziesz na targ a ukrainiec ci mówi, że on nie obsługuje Polaków. Idziesz do knajpy a tam kartka na drzwiach "obcokrajowcy wchodzą wejściem dla służby". W sklepie spożywczym znowu nie obsługują narodowców.
Oczywiście jak na państwo prawa przystało są równi i równiejsi. Mitologia chrześcijańska jest uprzywilejowana. Lekarz może nie wystawić recepty na antykoncepcję. Może odmówić legalnego skrobania. A aptekarz może nie sprzedawać leków. I to jest podobno zgodne z prawem.
Na stacji benzynowej facet mówi, że jest Ż__em więc odmawia sprzedawania wieprzowych niekoszernych kanapek. Idziesz na targ a ukrainiec ci mówi, że on nie obsługuje Polaków. Idziesz do knajpy a tam kartka na drzwiach "obcokrajowcy wchodzą wejściem dla służby". W sklepie spożywczym znowu nie obsługują narodowców.
Oczywiście jak na państwo prawa przystało są równi i równiejsi. Mitologia chrześcijańska jest uprzywilejowana. Lekarz może nie wystawić recepty na antykoncepcję. Może odmówić legalnego skrobania. A aptekarz może nie sprzedawać leków. I to jest podobno zgodne z prawem.
Abraxus napisał/a:
I dobrze, że przegrał. Wyobrażacie sobie jak będzie funkcjonować kraj gdzie wszędzie czegoś się komuś odmawia przez uprzedzenia?
Zgadzam się w 100%
A gówno. Albo uznajemy prawo własności, albo jesteśmy bolszewickim ścierwem i je podważamy.
Co następne? Może do domu mam ich wpuszczać? Moja drukarnia i moja sprawa z kim dobijam targu, a komu każe wyjść.
W katolickim kraju, katolik został ukarany za to że nie chce oferować usług propagującym sodomię. Czy to jest żart???
Panie Ziobro bierz się pan za te sądy i to jak najszybciej. Najlepiej to każdego kto miał rodziców w aparacie PRL, lub sam do niego należał, won z sądów Rzeczypospolitej!
Co następne? Może do domu mam ich wpuszczać? Moja drukarnia i moja sprawa z kim dobijam targu, a komu każe wyjść.
W katolickim kraju, katolik został ukarany za to że nie chce oferować usług propagującym sodomię. Czy to jest żart???
Panie Ziobro bierz się pan za te sądy i to jak najszybciej. Najlepiej to każdego kto miał rodziców w aparacie PRL, lub sam do niego należał, won z sądów Rzeczypospolitej!

Ehhh... jak dla mnie sprawa jest śmieszna. Jeden drukarz nie wydrukuje do pójdę do innego, ewentualnie dorzucę grosza i po ptokach. Sędziemu się nie dziwię, bo do tematu lgbt lepiej ręki nie przykładać, jak drukarz będzie chciał się sądzić dalej niech idzie do wyższej instancji i tam niech się martwią.
A co do całej sprawy, to już spór ideowy.
A co do całej sprawy, to już spór ideowy.
A gdyby tak u drukarza wisiał regulamin obsługi klientów w którym zawarłby wyjątki w obsłudze klientów to czy było by to wtedy zgodne z prawem? Wchodzi do drukarni odmieniec i widzi że tu go nie obsłużą. Powiesić regulamin schować cennik bo jeśli wisi cennik z ofertą to jest to wiążące dla drukarza i nie może odmówić wykonania oferty. Być może nie mam racji to dobrze by było gdyby student albo absolwent prawa nam to wyjaśnił. Jestem ciekawy jak w zgodzie z obowiązującym prawem móc zabezpieczyć się przed tymi megalomanami z lgtb.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie