👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co do c🤬ja znowu z tym "dryfowaniem"? Ta czynność z angielska nazywa się driftowanie. Nie ma polskiego odpowiednika.
Proszę się poprawić i nie powtarzać więcej tego błędu
Proszę się poprawić i nie powtarzać więcej tego błędu

Kradziony radiowóz? Bo policjanci by tak nie dryfowali. W 3 sec widać goły ass w oknie.
tepad.no napisał/a:
Kradziony radiowóz? Bo policjanci by tak nie dryfowali. W 3 sec widać goły ass w oknie.
Całkiem wyraźnie widać to dupsko więc nie musiałeś nam mówić. Driftować to może by jeszcze driftowali, bo angielscy policjanci mają sporo luzu ale ta dupa raczej wyklucza ich udział w tej imprezie

tepad.no napisał/a:
Po kolorze dupy wnioskuję c🤬ckie przejęcie.
maddog77 napisał/a:
Po kolorze dupy wnioskuję c🤬ckie przejęcie.
Kolega zna się na rowach męskich.
Pajan napisał/a:
Kolega zna się na rowach męskich.
Nie mierz ludzi swoją miarą

Jakoś ciężko rozpoznać japę w tylnym oknie ale to chyba mudżaj. A dryftingg dlatego, że mu z tej japy jebie jak z murzyńskiej chaty po obiedzie.
angol policjant myśli że w taki sposób wymusi zeznania na murzynie,
dobre,
niestety,
ale więcej osiągnie gdy przywiąże go sznurkiem do zderzaka
dobre,
niestety,
ale więcej osiągnie gdy przywiąże go sznurkiem do zderzaka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie