👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jak mnie pamiec nie zwodzi to ten dub w tytule ma sie od fajnego miluchnego dla ucha podgatunku reaggae.

tak samo jak rysia peji nawijajacego od 10 lat o biedzie, ktory w teledysku siedzi na portfelu z hajsem
była moda na disco polo, była na hiphop, teraz jest na to, ale na szczescie niedlugo sie skonczy tak samo jak na te poprzednie podgatunjki muzyki
winthek napisał/a:
była moda na disco polo, była na hiphop, teraz jest na to, ale na szczescie niedlugo sie skonczy tak samo jak na te poprzednie podgatunjki muzyki
Juz sie boje co bedzie potem.

kozerq1 napisał/a:
TC-Where's my money (caspa's remix)
![]()
noooo czlowieku, za wheres my money od caspy dostajes piwko

sherman napisał/a:
@up, dlatego do czwartku trzeba sciagac ile wlezie! ;d
Internet jest jak wszechświat nieskończony

W Polsce ochroniarz by z pracy już wyleciał...
Co do "muzyki" - to jest komercyjne gówno a nie dubstep...
Co do "muzyki" - to jest komercyjne gówno a nie dubstep...

Oooooooooooooo!!! Już pojawili się mesjasze, którzy słuchali dubstepu od zarania dziejów i znają jego definicję z wikipedii. Teraz potępiają współczesne formy gatunku niczym Jezus handel w świątyni. Jeszcze któryś powinien rzec: "za prawdę powiadam wam: trwajcie w dubstepie wbrew pogardzie innych, a dostąpicie miejsca w królestwie zepsutych subwooferów i nabytych wad słuchu".

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie